Noka 5800 Orjinal Kulaklik (Ilk Versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
no_body

no_body

Üye
    Konu Sahibi
Noka 5800 Orjinal Kulaklik (Ilk Versiyon)
Merhaba Arkadaslar;

Nokia 5800 in toplam satis fiyatini dusurmek icin bildiginiz uzere yeni surumlerinde eski surum paket icerigi ve paketten cikan kulaklikta degisime gidildi...

Ben eski orjinal kumandadan ses ayarli ve ust kulakliki tek olarak degistirilebilinir kulakligini ayrica satin almak istiyorum...

Nokia nin web sitesinde orjinal aksesuarlar kismina da baktim ama bu kulakligin kodunu bulamadim, bir arladas almisti telefonu bu kulaklikla ama ona da ulasamadim, bu ilk surumlerde cikan bahsettigim kulakligin tam urunu kodunu paylasabilecek olursa sevinirim...

Tesekkurler...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
o kulaklık çok kötü çok az ses veriyor, sonradan koyduğu biraz daha iyi (çok iyi demiyorum, çok iyi olanların hakkına geçmeyelim), ikisini de baya bi kullandım. Sonuç olarak tavsiye etmem ilk sürümü. ikinci sürüm bile daha iyidir.

pasha14

pasha14

Üye
İkinci sürüm , yani ben aldığım sürümdeki kulaklıklar kulağın içine giriyor ve çok daha iyi bir ses kalitesi sağlıyor. İlk çıkan kulaklıklar öyle değil. Bence hiç boş masrafa gerek yok.

bthn_997

bthn_997

Üye
kardeş git wh-701 al hem 2. seri gibi iyi ses alırsın hem de 2. seri kadar pratik
ben orjinalini almadım eta plus markalı aldım çok pratik tavsiyemdir :yuru

OğuzcanAbi

Üye
ikisde vardı bende ikiside bozuldu yağmurdan fln
sanki ikinci nesil daha güzel daha baslı :D

no_body

no_body

Üye
    Konu Sahibi
Ben aslinda o ilk versiyonu kumanda kismi soketli oldugundan istiyorum. Amacim kumandanin ordaki soketlerden kulaklik kismini cikartip oraya elimdeki Senheisser CX300 u takmak ama o kulakligin mikrofon kismi kumandanin ustunde mi onu merak ediyorum... Yani kulakligin orjinal kismini ek yerinden cikartip oraya sennheisser taksam kulanabilir miyim kulaklikli mikrofon olarak?

Umarim kafamdan geceni ifae edebilmisimdir...

Tesekkurler...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
evet kullanabilirsin dostum. Yalnız kablo biraz uzunca olur. :D

mert_1047

mert_1047

Üye
bende orjinali var 10 kağıta aldım bizim burda pasajdan ikinci el çıkma kumandanın modeli ad-43 kulaklığın modeli hs-45 tir bilginize

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce w-701 al 1.seri kulaklıkla 2.seri kullaklıqın karışımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt