NOKIA 5800 ORJİNAL AKSESUARLAR, KILIF, CP-305, TV KABLOSU v.s. KAPIDA ÖDEME

Sponsorlu Bağlantılar

brktkn

Üye
bu konuyu yeni gördüm keşke önceden görseydim aldıgım 5800 kutusunda hiç bişey yoktu üstelik sıfır aldım en kısa zamanda alışveriş yapıcam saygılar

tekinn

Üye
Arkadaşlar satıcıya gerçekten çok teşekkür ediyorum..Ürünlerin kargoya verilişinden sonra da bana yardımcı oldu ve aldığım ürünler K.K.T.C.'ye sorunsuz bir şekilde ulaştı.Satıcıya sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum..Son derece huzurlu ve güvenli bir alışveriş oldu..

alev78

Üye
Merhaba n 97 mini telefonuma orjinal kılıfını arıyorum.. 5800 ün kılıfı uyuyormu sehpası falan bilgi verirseniz sevinirim ..

saygılarımla

turgaykral

Üye

Tüm Nokialar için USB'den Şarz Kablosu. (1.5 Metre uzatma kablolu) Yine Bizde, Yine Orjinal NOKİA !!! Siz İstediniz Biz de Bulduk ! Yeni Geldi !!! 12TL.

:nono::nono:Bu usb kablosunun özel adı var mı? :nono::nono: bide yukarda kılıf vardı şeffaf olmayan o kılıf kullanışlı mı? bu ikisini alma ihtimalim yüksek..????????????????????????????????????????????:hmmm:hmmm

gokhan148

gokhan148

Üye
bende md-9 hoparlörden almak istiyorum kardesim msn e ekledim geldimi ? [email protected]

cglr07

cglr07

Üye
merhabalar ben orjinal nokia 5800 silikon sert kılıfı ve NOKIA Piller için Harici Pil Şarz Cihazı (YEDEK PİL ŞARZ CİHAZI) almak istiyorum ve kapıda ödemeli olarak mail adresinizi ekledim irtibata geçelim

Hacı Gaffur

Üye
Selamlar;
Ben Sadece Nokia WH-205 Kulaklık ve Usb Şarj Aleti Satın almak istiyorum
Ankarada oturuyorum.
Eğer paypaldan ödeme kabul ederseniz ürün satın almak istiyorum sizden

infosist

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,

Lütfen MNS nize

[email protected] u ekleyiniz.

MSN adresiniz hotmail veya gmail de olabilir.. yada ne oursa olsun.. EKLEYİN, GÖRÜŞÜN ve ÇE-KİN-ME-YİN, Lütfen..

veya aynı yukarıda ne yazmışsanız e-mail olarak gönderebilirsiniz..

EN KISA SÜRE İÇİNDE CEVAPLANACAKTIR. Emin olabilirsiniz.

bizde daha neler var, neler...

Çekinmeyin, Ekleyin...bir MERHABA yeterlidir.... :oke:

R-JeFF

Üye
İyi günler satışınız hala devam ediyorsa alışveriş yapmak istiyorum msn inizi ekledim. -7 ile bitiyor. Görüşelim.

infosist

Üye
    Konu Sahibi
İyi günler satışınız hala devam ediyorsa alışveriş yapmak istiyorum msn inizi ekledim. -7 ile bitiyor. Görüşelim.

Merhaba,

Tüm msn ekleme isteklerini kabul ediyoruz.

[email protected]

Tşklr.

--------------- Ekleme ---------------

Daha iyisi var. Kapıda ödemeyle de gönderiyoruz. hem de PTT kargoyla. Hatta, banka hesabınız yoksa bile bize çok ucuza havale yapabiliyorsunuz.

Selamlar;
Ben Sadece Nokia WH-205 Kulaklık ve Usb Şarj Aleti Satın almak istiyorum
Ankarada oturuyorum.
Eğer paypaldan ödeme kabul ederseniz ürün satın almak istiyorum sizden

arenas79

Üye
iyi günler md-9 hoparlör var mı elnizde??msn.i ekledim ama kabul etmediniz...arenas..

infosist

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,

Evet, satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor. MSN nize ekleyin, görüşelim. Tşklr.

hotmail veya herhangi bir MSN ye ekleyebilirsiniz:

[email protected]

Saygılar.

--------------- Ekleme ---------------

iyi günler md-9 hoparlör var mı elnizde??msn.i ekledim ama kabul etmediniz...arenas..

Merhaba,

Her ekleme isteğini kabul ederiz. Teknik bir sorun olabilir. Ekleyin görüşelim.

Saygılar,

biyik

Üye
ben silikon sert kılıf yumusak kılıf ekran koruyucu band alıcam hepsini almak isterim ama para yok :) 0 tel aldım hiç bi şey çıkmadı kutudan bunlardan alacaz :D

infosist

Üye
    Konu Sahibi
ben silikon sert kılıf yumusak kılıf ekran koruyucu band alıcam hepsini almak isterim ama para yok :) 0 tel aldım hiç bi şey çıkmadı kutudan bunlardan alacaz :D

Bekleriz.

superben

superben

Üye
ben de almayı düşünüyorum ve daha önce de sizinle görüşmüştük. yanında ne gibi sürpriz hediyeler gelmekte acaba?:bigstar::bigstar:

infosist

Üye
    Konu Sahibi
Söyersek, hediyelerin ismi artık, " SÜRPRİZ " olmaz, değil mi ?
Siz alın, sürprizler geliyooorr..

ben de almayı düşünüyorum ve daha önce de sizinle görüşmüştük. yanında ne gibi sürpriz hediyeler gelmekte acaba?:bigstar::bigstar:

sevketkarhan

Üye
satışınız devam ediyormu.

Üst Alt