mert_1047
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar android de maemo da kullandığım vodafone interneti nasıl kullanırım
eee nasıl konusma yapacaz arkadslar
----------Eklendi @ 23:32:24 ---------- Yazıldı @ 23:29:00 ----------
overclok nasıl kurcaz arkadslar yardım edermisiniz birde konusma yapamıyoruz galiba ne ses geliyor nede karsıtarfa gidiyor
kardeşim mert androide apn turkeyi kurdum vodafo nu tanıttım ama internete bağlanamadım
Bir şey soracam, şarj sorunu falan yok değil mi? Çünkü manuel kurulum yaptığımda e-yes'in ics4 için çıkardığı kernelden sonra şarjı takıyordum bir süre sonra duruyordu şarj...
mert kardesim yine harika bir paylasim.. n900 bir kosede duruyor gittim android sevdasina samsung Sg2 aldim doya doya android keyfi yasiyorum. androide gecmeme etken kisilerden birisin saolasin. turkiyeye geldigimde bu cihazi sana gondericem kabul edersen bir guzel ceki duzen vermen icin)
Yardımların için bir kez daha teşekkür ederim güzel kardeşim. Flash hallettim. Nitdroidi de kurdum. Varsa bir tavsiyen uygulamaya geçeyim hemen...Bu arada swap için değeri kendimiz mi girmemiz gerekecek? (leafpad üzeri falan)
sayın mert mobil şebeke y e girdim vodafon u tanıdı ama internete bağlanamadım
teşekkürler sayın mustif hemen deneyeyim
----------Eklendi @ 19:01:51 ---------- Yazıldı @ 18:14:33 ----------
sayın mustif elle girmek istedim ama yeni apn seç derkan silip yeniden mi kurup bu ayarları yapacağım çünki apn ye girdiğim zaman yazdığınız bu ayarlara girilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?