Nimbuzz v2.2 Türkçe Symbian 9.1 s60v3 (voip) -- v 2.2

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
kardeş helal olsun tek kelime ile süper bir paylaşım. TEŞEKKÜR TEŞEKKÜR. yani böyle bir program varken wlm boş kalır bence. N95 8gb'de sorunsuz çalışıyor. Tekrar eline saglık. Beni wlm aramaktan kurtardın ya helal olsun.:oke::oke:

9015

Üye
Teknik bilgiler E 63: telefona kurdum ve nimbuzz'a kayıt oldum, sonra tek tek face- msn-yahoo hesaplarını kurdum
ve face ve msnde kim varsa online bir araya topladı. Hepsiyle ister anlık mesajlaşın - ister sesli bedava arayın, yanlız
tellefon WİFİ özellikli olacak. Telefona 570 gayma saydım değdi vala çook faydalı oldu bu.
:d::aha::box:aman2:

Dayıda karizma da hani dize kadar :naughty:

erenwap

Üye
Allah razı olsun Regaib kandiliniz mubarek olsun

efooooo

efooooo

Üye
arkadaslar onceden adres defterıne ulasabılııyordum su an ulasamkıyorum bu yenı versıyonun da telefon defterımı yedeklemıstım su an ıcın lazım oldu hyukleyemıyorumm tel numaralarımı nımbuzdan adres defterı gozukmuyooo.. n70 te kullanıyorumm .. yardımcı olursanız sevınırımm

sananemi

Üye
Arkadaşlar benim tel de üye olmuyor bu nasıl bir iştir..6630

Afşın

Afşın

Üye
Bu program harika herkese tavsiye ederim

kalkan3434

Üye
Çok teşekkürler güzel paylaşım :)

technocu1

Üye
Arkadaşlar bu program ile yahoonun haritasına bağlanılabiliyormuş.Nasıl olduğunu bilen var mı

technocu1

Üye
Buldum.Nimbuzz dan kişiler-profil -yer ile bulunduğunuz yeri gösteriyor.hayret birşey

Üst Alt