Nimbuzz v2.2 Türkçe Symbian 9.1 s60v3 (voip) -- v 2.2

Sponsorlu Bağlantılar

keremmyildizz

Üye
çok teşekkürler ellerine sağlık

9015

Üye
6670 te yemedi :hmmm

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi

ilknur74

Üye
tesekkürler

aybars28

Üye
emeğine salık eyvallah birader...

civcivim76

civcivim76

Üye
emeğine sağlık dostum bu program şu ana kadar yapılmış sesli ve yazılı konuşma programları arasında en baba olanıdır herzaman tek gecerim süper program üstelik türkçe...

futbol123

futbol123

Üye
sağol

umutberat

Üye
slm nokıa 6600uyumlumu acaba yardımcı olursanız sevinirim emegine yüregine saglık teşekkürler

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
slm nokıa 6600uyumlumu acaba yardımcı olursanız sevinirim emegine yüregine saglık teşekkürler

6600 ile uyumsuz malesef, ama uyumlu olan versiyonu telefonuna indirmek için telefonunun web tarayıcısından adresine girip, telefonuna uyumlu olan versiyonu yukleyebilirsin. Ya da direk aşagıdaki linkten indirebilirsin.

Kolay gelsin.

tunınq

Üye
ya msne grebılıorum ama facebooka bı turlu bağlanmıo neden acaba???

demir67

Üye
nımbuzz da bugun msn gırebılıyomusunuz ben bugun gıremıyorum kaldırdım yenıden kurdum olmadı

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
merhaba arkadaşlar benim bi kaç sorum olcak
öncelikle telefonum n95 8gb telefonu 2 yıldır kullanıyorum ve bana göre hayatımda kullandıgım en iyi proğramalrdan birtanesi...
ancak 1-2 gündür proğramdan MSN den sesli konuşma yapamıyorum arama sonlandırıldı diye uyarı alıyorum...proğramı sildim yeniden kurdum ama yine olmadı...
2. olarak buna benzer fring proğramıda kullanıyorum aynı sorunu ondada yaşıyorum
yardımcı olursanız tşk...

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar benim bi kaç sorum olcak
öncelikle telefonum n95 8gb telefonu 2 yıldır kullanıyorum ve bana göre hayatımda kullandıgım en iyi proğramalrdan birtanesi...
ancak 1-2 gündür proğramdan MSN den sesli konuşma yapamıyorum arama sonlandırıldı diye uyarı alıyorum...proğramı sildim yeniden kurdum ama yine olmadı...
2. olarak buna benzer fring proğramıda kullanıyorum aynı sorunu ondada yaşıyorum
yardımcı olursanız tşk...

msn haricinde digerlerinden cagrı alıp kabul edebiliyormusun. (skype, gtalk vb.) . eger digerleri calısıyorsa baglantında bir problem var. eger ki onlarda calısmıyorsa telefonuna kurulurken bazı yardımcı programlar bozulmus ve yanlış kurulmuştur. Silip tekrar telefon hafıza na kur diyecegim ama yapmışsın. geri ye kaldı 2 yontem, telefona format atmak birişe yarayacagını dusunmuyorum ama, digeride bir başka bir baglantı noktasından tekrar denemek çalışıp çalışmadıgını kontrol edip kullandıgın baglantıdan mı problem oldugunu anlamak. kolay gelsin.

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
msn haricinde digerlerinden cagrı alıp kabul edebiliyormusun. (skype, gtalk vb.) . eger digerleri calısıyorsa baglantında bir problem var. eger ki onlarda calısmıyorsa telefonuna kurulurken bazı yardımcı programlar bozulmus ve yanlış kurulmuştur. Silip tekrar telefon hafıza na kur diyecegim ama yapmışsın. geri ye kaldı 2 yontem, telefona format atmak birişe yarayacagını dusunmuyorum ama, digeride bir başka bir baglantı noktasından tekrar denemek çalışıp çalışmadıgını kontrol edip kullandıgın baglantıdan mı problem oldugunu anlamak. kolay gelsin.

tşk ederim arkadaşım. yanıt verdiğin için ancak nimbuzz haricinde fring ve skype de kullanıyorum, yardımcı proğram olarak benim bildiğim VoIP var: ve bunu zaten skypede kullanıyor...skype de deneme yaptım ve gayet güzel yalnız nimbuzz da olmuyor .(ben nimbuzz u yaklaşık 1 yıldır kullanan biriyim) en çok kullandığım bi proğram. telefona da format atmak şuan için benım açımdan sağlıklı değil, dünyanın proğramı var...ne yapacam bilemiyorum :S:S

barisilim

Üye
msn e bağlanıyor fakat facebooka bi türlü bağlanamıyorum.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim arkadaşım. yanıt verdiğin için ancak nimbuzz haricinde fring ve skype de kullanıyorum, yardımcı proğram olarak benim bildiğim VoIP var: ve bunu zaten skypede kullanıyor...skype de deneme yaptım ve gayet güzel yalnız nimbuzz da olmuyor .(ben nimbuzz u yaklaşık 1 yıldır kullanan biriyim) en çok kullandığım bi proğram. telefona da format atmak şuan için benım açımdan sağlıklı değil, dünyanın proğramı var...ne yapacam bilemiyorum :S:S

nimbuzz u kurduktan sonra fring i kurmus isen bazen sorun cikartiyor ben de olmuştu, nimbuzz varken fring i yukledikten sonra nimbuzz çalışmamaya başladı, sonra aynı fring calışırken nimbuzz u acmaya calıştım o hata vermeye baslamıştı. En sonunda birini kullanmakta karar kılmıştım. Skype ın daha çakışmasını görmedim henuz. Belki seninkiside öyle birşeydir.

msn e bağlanıyor fakat facebooka bi türlü bağlanamıyorum.

suan için nimbuzz da facebook baglantısında sorun var. Facebook hesabındaki bilgileri tam olarak eşleştiremiyor.Yeni baglantı kurmak isteyenlerde sorun çıkartıyor. Yeni sürümü beklemek gerek sanırım.

aykizim

Üye
Arkadaşım PPC kullanıyorum ve msn sesli görüşme problemi bende de var.Formata gerek yok çünkü benimki daha yeni format yedi.Ya msn sesli görüşme olayını bir şekilde engelledi yada ... başka bir yada yok bence aklıma gelen tek sebep bu

barisilim

Üye
teşekkür ederim. Gerçekten güzel program...

gocadayi

gocadayi

Üye
Teknik bilgiler E 63: telefona kurdum ve nimbuzz'a kayıt oldum, sonra tek tek face- msn-yahoo hesaplarını kurdum
ve face ve msnde kim varsa online bir araya topladı. Hepsiyle ister anlık mesajlaşın - ister sesli bedava arayın, yanlız
tellefon WİFİ özellikli olacak. Telefona 570 gayma saydım değdi vala çook faydalı oldu bu.
:d::aha::box:aman2:

Üst Alt