Nimbuzz v2.2 Türkçe Symbian 9.1 s60v3 (voip) -- v 2.2

Sponsorlu Bağlantılar

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Nimbuzz v2.2 Türkçe Symbian 9.1 s60v3 (voip) -- v 2.2
çıkış: 10 Aralık 2009

Yeni Nimbuzz 2.2 Mobile Üzerinden

Nimbuzz Mobil ile ücretsiz arama(VOIP), sohbet, mesaj ve dosya gönderebilirsiniz.

Skype, MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk, Facebook, MySpace ve daha fazla topluluktan arkadaşlarınızı birleştirir.Bir giriş,bir kişi listesi,tüm hesaplar

ve yeni version 2.2 ile beraber s60 telefonlar icin en gelişmiş twitter destegi, program arka fonda iken gelen haberleri ekranda gosterme , yeni arayüz vb degişiklerle karşımızda.

Kim çevrimiçi ve nerede gör, arama/grup araması,çevrimdışı mesajlaşma, fotoğraf/müzik/video gönder, sesli mesaj gönder

Tasarruf Yapın: Dakikaları saymak yerine Nimbuzz ile arkadaşlarınızı uluslararası ücretsiz tarife ile arayın.Aynı zamanda sabit telefonlardaki arkadaşlarınızı ve cep numaralarını VOIP hesabınızı kullanarak arayın.

Arkadaşlarınızın Yerini Bulun: Harita üzerinde kendi yerinizi arkadaşlarınızla paylaşın ve onların yerini görün.Yüzyüze görüşmeler ayarlamak için ideal.

Sesinizi Duyurun: Arkadaşlarınız çevrimdışı ise onlara bir "Buzz" gönderin ve ulaşmaya çalıştığnızı bildirin.Bu işlem arkadaşınızın cebinde Nimbuzz'u çalıştırır.

Bağlantılarınızı Asla Kaybetmeyin: Bağlantılarınızı saklamak ve yedeklemek için Adres Defterini kullanın.

http://blog.nimbuzz.com/2009/12/10/nimbuzz-loves-twitter/' Alıntı:
with new Nimbuzz v2.2

• Twitter client - Timelines, Tweet, DM, Searches, Trends, Profiles and much more!!
  • Kinetic scroll – available for Symbian 5th edition touch screen phones (e.g. Nokia 5800, Nokia N97, N97 mini, Nokia 5730, Nokia X6 )
  • Chat History –see all your past conversations
  • Pop-Up notification - for new chats and other events whenever Nimbuzz runs in the background
  • DTMF tones in calls – now you can press 1 in a call , when the robot tells you so
  • NimbuzzOut rate calculator – see the rates for calling to different countries
  • Upgraded UI - new chat screen layout & contact list layout

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: derbeder25, olcayilkay, jay-s ve 25 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler, güzel paylaşım. :oke:

haciorhan

haciorhan

Üye
Çok teşekkürler güzel bir paylaşım

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
paylaşım için teşekkürler ancak ben bir türlü MSN e bağlanamıyorum nimbuzz da hep hata veriyor eskiden bağlanırdı ama son 1 aydır hep hata aldım.

mahmudalo

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

acaba bu skype araması ücretsiz mi ? skype ın kendi programı cep versiyonunda skype tan skype ı arama / aranmada bile skype kredisi para istiyor çünkü

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler ancak ben bir türlü MSN e bağlanamıyorum nimbuzz da hep hata veriyor eskiden bağlanırdı ama son 1 aydır hep hata aldım.

eskiden java (.jad/.jar) versiyonunu kullanıyordum onda boyle baglantı sorunu yasıyordum fakat bu Symbian (.sisx) versiyonda boyle bir sorun karsılasmadım. Fakat şu var, bazı yerlerde herkese acık olan kablosuz şebeke (wi-fi) kullanılandıgında bazı voip(Skype,Google Talk,MSN,vb) kullanan sistemlere girişlerde kısıtlamaları olabiliyor .
ben evde baglanabiliyorum kablosuz sebeke ile(wi-fi) hicbir sekilde baglanamadıgım sistem olmadı(Skype,MSN,Facebook,vs) :bilmem: acaba baglantı kurmaya calıstıgın sebeke ile ilgili bir kısıtlama olabilirmi. ya da şifren yada adresin ile ilgili hatali bir giris olabilir mi kontrol edip tekrar adres ve sifreni girip tekrar dene.

mahmudalo' Alıntı:
teşekkürler emeğine sağlık

acaba bu skype araması ücretsiz mi ? skype ın kendi programı cep versiyonunda skype tan skype ı arama / aranmada bile skype kredisi para istiyor çünkü

evet ücretsiz. Bununla Skype den Skype yi , MSN den MSN i, Google Talk tan Google Talk hesabını aramak ücretsiz.

mahmudalo

Üye
evet ücretsiz. Bununla Skype den Skype yi , MSN den MSN i, Google Talk tan Google Talk hesabını aramak ücretsiz.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, bu güzel paylaşımın için yeniden teşekkürler :oke:

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
sonunda bu sürümle düzeldi ya eski sürüm kuruluymuş bende sanırım sadece msn ye bağlanmıyordu şimdi bağlanıyorum sağol

merty24

merty24

Üye
saolasın

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Artı özelliği ve ilginç olan konuştugun nimbuzz kişisinin yerini haritada gösterebilmesi:zong:

cesimo

cesimo

Üye
Teşekkürler.Direk karta kurdum.Sorunsuz çalışıyor.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
çıkış: 26 Kasım 2009

Yeni Nimbuzz 2.1 Mobile Üzerinden

Nimbuzz Mobil ile ücretsiz arama(VOIP), sohbet, mesaj ve dosya gönderebilirsiniz.

Skype, MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk, Facebook, MySpace ve daha fazla topluluktan arkadaşlarınızı birleştirir.Bir giriş,bir kişi listesi,tüm hesaplar

Kim çevrimiçi ve nerede gör, arama/grup araması,çevrimdışı mesajlaşma, fotoğraf/müzik/video gönder, sesli mesaj gönder
Yeni Nimbuzz 2.1 Versiyonu ilk mesaja eklenip düzenlenmiştir.

Maxicep.com

ercan1111

Üye
teşekkürler güzel uygulama.

yagizER

Üye
Yeni Nimbuzz 2.1 Versiyonu ilk mesaja eklenip düzenlenmiştir.

Maxicep.com
biliyoruz kardes saol

--------------- Ekleme ---------------

teşekkur arkadas

--------------- Ekleme ---------------

tkayai8510

Üye
bende samsung innov8 var.harika bir program.hemde türkçe.herkese tavsiye ederim.

koray1984

koray1984

Üye
çok kullanışlı çok güzel bir program tavsiye ederim.

cetin61

cetin61

Üye
teşekürler :)

masal_prensi

masal_prensi

Üye
böyle bir paylaşıma
teşekkür etmeden geçilirmi
emeğinize sağlık

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
çıkış: 10 Aralık 2009

Yeni Nimbuzz 2.2 Mobile Üzerinden

ve yeni version 2.2 ile beraber s60 telefonlar icin en gelişmiş twitter destegi, program arka fonda iken gelen haberleri ekranda gosterme , yeni arayüz vb degişiklerle karşımızda.

İLK MESAJA EKLENİP / DÜZENLENMİŞTİR.

Maxicep.com -

Üst Alt