Nimbuzz - Ücretsiz Mesaj ve Dosya Gönderme, Arama, Sohbet!

Sponsorlu Bağlantılar

messi_15

messi_15

Üye
Nimbuzz çok güzel bir prog.Dilediğin zaman çeşitli ülkelerden çeşitli insanlarla sohbet edebilir.Sohbet ettiğiniz kişinin o an nerde olduğunu görebilirsiniz.Yeni sürümüyle nimbuzzout'u dan indirebilirsiniz.*uyari:eğer internet paketiniz yoksa almanız gerekiyor aksi takdirde bayağı bi kontorunuz gidebilir internet paketi alınca çok az kb gidiyor...

Bir teşekkür fena olmaz...

• Beğen
Tepkiler: maxibrk

katibim936

Üye
ben pek anlamadım bu programı indirdim telefonuma genelde arapça sohbet odaları çıkıyor msn e nasıl giricem

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
Saol

abs0lutt

Üye
yuva bağlantısı kurulamadı diyor. ne yapmalıyım

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
Erişim noktası ayarlarınız yanlış. Lütfen doğru erişim noktasını seçiniz.

rudehunter

Üye
bu programda kontör gitmiomu*

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
bu programda kontör gitmiomu*
Bu sorduğunuz sorunun cevabı cevaplarda zaten verilmiştir!
Nimbuzz programı/servisi/her ne derseniz... Işte o ücretsiz. Internet kullandığın için operatörüne ödeme yaparsın. Yani senin anlayacağın şekilde kontör gidiyor!

Alfisti147

Üye
windows live üzerinden skype gibi telefon araması yapılabiliyormu?

WoraZ

WoraZ

Üye
Henüz kurdum ben de programı, biraz tereddüt ederek verdim bilgilerimi ancak göze almış bulundum buradaki yorum ve tavsiyeleri okuduktan sonra. Ücretsiz sesli görüşme yapamıyoruz sanırım, resmi sitede, yapılan görüşme operatörünüzün bağlantı tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir gibi şeyler yazıyor ancak programı kurduktan sonra kontör satın almak durumunda kaldım. Biraz daha deneyeyim, ardından büyük ihtimalle kaldıracağım programı.

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
Henüz kurdum ben de programı, biraz tereddüt ederek verdim bilgilerimi ancak göze almış bulundum buradaki yorum ve tavsiyeleri okuduktan sonra. Ücretsiz sesli görüşme yapamıyoruz sanırım, resmi sitede, yapılan görüşme operatörünüzün bağlantı tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir gibi şeyler yazıyor ancak programı kurduktan sonra kontör satın almak durumunda kaldım. Biraz daha deneyeyim, ardından büyük ihtimalle kaldıracağım programı.

internet üzerinden görüşme, Nimbuzz,Windows Live gibi sesli görüşmeyi destekleyen servisler arasında yapılan görüşmedir. Eğer bir telefon numarası girerek arama yapmak istiyorsanız Nimbuzzout hesabınızda krediniz olması gerekiyor. Nimbuzzout kredisi alabilmek için kredi kartı kullanmanız gerekir.

mukralord1

Üye
mukralord - nimbuzz

eyup007

eyup007

Üye
Teşekkürler bigi içn:)

seddar

seddar

Üye
kontör gidiormu

igılbigıl

Üye
Merhaba, nimbuzz ıle cepten cebe konuşabiliyozmu arkadaşımı aradıgımda çalıyor ama açamıyor kendisı beni arayamıyor telefonu samsung b7610

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

voljtrann

voljtrann

Üye
Tesekkurler deneyip gorusme yapan varmi.prog calısıyo fakat sesli gorusmeyi denemedim daha ayrıca sms te gonderiyormu

lgkg300

lgkg300

Üye
Ben denedim pcde olan arkadaşımla nimzuzz ile görüştüm yalnız kb değil de kontör gitti :(

voljtrann

voljtrann

Üye
Telefon arama ayarlarında internet aramasi var aktif yaptım bi numbuzlu bulup denicem.bide nimbuz ayarinda voip arama ve internet araması var sanirim biz internet aramasını secmeliyiz

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
Telefon arama ayarlarında internet aramasi var aktif yaptım bi numbuzlu bulup denicem.bide nimbuz ayarinda voip arama ve internet araması var sanirim biz internet aramasını secmeliyiz

Evet internet aşaması seçmelisiniz.

Üst Alt