NFC den aldığım ilk tepki

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
Telefonda kart tanımlayabileceğin bir uygulama yok ki, ben hâlâ anlamış değilim. Hangi platformla gerçekleştirilecek kredi kartı ya da herhangi bir kart tanımlama işi? Telefonun herhangi bir kartın yetkisini alabilmesi için hem kartın tanımlamaya uygun hem de cihazın onu tanıyabileceği bir uygulamanın olması gerekiyor. Henüz bu konuda atılmış bir adım yok gibi, 1 haftaya yakındır araştırıyorum. Yalnızca 'Digia Shopwizer' adında bir uygulama gördüm ama net olarak içeriği anlayamadım videodan. Bunun dışında herhangi bir bilgisi olan paylaşırsa biz de nasipleniriz.

slant1111

slant1111

Üye
nasıl görüyor 8 tl yi anlamış degilim .. :) nyse görmesi iyi bişe

SilentOne

SilentOne

Üye
en azından görüyor

Suyaka

Suyaka

Üye
Şu an için bir fonksiyonunu göremesem de, ileride göreceğimi çok iyi bildiğim için Nokia'nın diğer telefonlara karşı tek olumlu yönünün dahili NFC olduğunu söyleyebilirim. Bi' tek onunla övünüyorum : )

fatih982

fatih982

Üye
ben izmir kentkart ı okuttum daha doğrusu okutamadım hiç bir tepki vermedi

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
metyuu

metyuu

Üye
benim kentkartı okudu bilinmeyen etiket diyor ama NFC ile gelen kızgın kuşlar oyununu turlarını açtım sayesinde :)

engin_erg

engin_erg

Üye
N8'e herşeyi sıkıştırmışlar da bi nfc'yi mi sıkıştıramamışlar yawws

mfb2

mfb2

Üye
he yav n8 de bi nfc eksik bizde denerdik ne güzel çalışıyormu çalışmıyormu diye ama yok :D

spartuas

spartuas

Üye
he yav n8 de bi nfc eksik bizde denerdik ne güzel çalışıyormu çalışmıyormu diye ama yok :D
Daha bismillah ya. Nfc gelişecetir. Ama türkiye gibi ülkede zor gelişir.

akinorta

Üye
gelişir gelişir bal gibi de gelişir.
her şey de türkiye'yi küçümsemeyin.
Türkiye önemli bir teknoloji pazarıdır. AVM ler Bankalar, gross marketler, toplu ulaşım (metro falan), fuarlar ilan panoları ve gazetelerde bile olabilecek bir teknoloji hem de maliyeti düşük..

engin_erg

engin_erg

Üye
peki bu nfc yazılım ile halledilebilir birşey mi yoksa teknik donanımla ilgili birşey mi ?

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia nın zamanla nfc kitapcıqını güncellediqinde daha iyi olucak

benighted

benighted

Üye
arkadaslar gsm oparatorleri nfc li sim kartlar cikarmak icin calismalar surduruyor bu kartlarla birlikte nfc ozelligi olmayan bir telefonla bile nfc teknolojisinden yararlanilmasi planlaniliyor.google dan nfc ve avea yi.beraber aratirsaniz bircok bilgi edinebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: iatis

Üst Alt