NFC den aldığım ilk tepki

Sponsorlu Bağlantılar

trontr

Üye
    Konu Sahibi
NFC den aldığım ilk tepki
Bugun sabah Annayı yükledim. Nfc li olduğunu bildiğim 2 kartım vardı. Dayadım onları telefona. Ama tanımlanamayan kart hatasını aldım. Bu bile mutlu etti en azından kart olduğunu anladı :D Kartların birisi İstanbul müze kart, diğeri Hacettepe üniversitesi kimlik kartı :D

cabal21

cabal21

Üye
istanbul kartı dene bide yeni ya belki tanır :D

trontr

Üye
    Konu Sahibi
o kartı bilmiom ankarada yaşıom :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bende bir iki kart denedim ama bi tepki vermedi ...

osmanatak1

osmanatak1

Üye
bende sivas kent kartı denedim aynı tepkiyi aldım :D

• Beğen
Tepkiler: serkanet
cabal21

cabal21

Üye
hiç bir kartı tanımıyosa daha ne tanıtacaksınız merak ediyorum. :D kgs yi falan deneyin bide:D

spartuas

spartuas

Üye
Babanızın kredi kartını deneyin :ehe: ben denedim oldu :) oldu olmasınada dıtlatcak cihaz yok xP :ehe:

• Beğen
Tepkiler: -omer-
catdog136

catdog136

Üye
3.5 mm girişinin kameraya doğru olduğu köşesine dokundurun

septisist

septisist

Üye
istanbul kartı yaklaştırdım etiket boş diyor ne demek istiyor
:hmmm

slant1111

slant1111

Üye
ben algılattramyrm ya kredi kartnın neresne dokundurcaz

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
dokunsa ne olacak işe yaramıyor. :aha:
Bank Asya Dıt kart : etiket okuyamıyor biçim desteklemiyor uyarı verdi
İstanbul Kent Kart : Boş kart
Şu an da işe yaramıyor belki ilerde :naughty:

spartuas

spartuas

Üye
1 - Uyduruk kartları okumaz. ( müze kartı, banka vs. )
2 - Sadece kredi kartlarını okur. Ne olursa olsun.
3 - Peki kartı okuttuk ? Ney olacak ? Nfc daha yaygınlaşmadı dıtlatcak cihaz yok :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Kredi Kartları denendi onlarda hiç tepki vermiyor uyduruk dediğin kartlarda telefon ses veriyor diğerlerine tepkisiz hiç okumuyor :nono: o nasıl olacak çünkü dıtlarda o sistem var kredi kartında yaklaştır okut yok

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
nasıl olacak şimdi bende kgs, müze kart, öğrenci kartı, kredi kartı banka kartı hepsi var herhangi bir program felan açıyor muyuz

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Ayarlar dan Bağlantı NFC Aç o kadar sonrada arkadaşların dediği gibi kameranın oraya yaklaştır. bulacaktır.

spartuas

spartuas

Üye
Kredi Kartları denendi onlarda hiç tepki vermiyor uyduruk dediğin kartlarda telefon ses veriyor diğerlerine tepkisiz hiç okumuyor :nono: o nasıl olacak çünkü dıtlarda o sistem var kredi kartında yaklaştır okut yok
O senin telefonun. Benim telefonda öyle birşey yok. Bonus kart okuttum miss gibi gördü. Müze kartı okuttum desteklenmiyor dedi. Etiketleri zaten okumuyor. :oke:ayrıca bilgilendirme :telefonunuzda nfc e kart okuturken kılıf felan çıkarın telefon çıplakken deneyin :naughty:

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Dur Şu meret Bonus Kartı birde senin için deneyim Seninkinde Puan Var Galiba :aha:

Üst Alt