1 - Uyduruk kartları okumaz. ( müze kartı, banka vs. )
2 - Sadece kredi kartlarını okur. Ne olursa olsun.
3 - Peki kartı okuttuk ? Ney olacak ? Nfc daha yaygınlaşmadı dıtlatcak cihaz yok![]()

O senin telefonun. Benim telefonda öyle birşey yok. Bonus kart okuttum miss gibi gördü. Müze kartı okuttum desteklenmiyor dedi. Etiketleri zaten okumuyor.ayrıca bilgilendirme :telefonunuzda nfc e kart okuturken kılıf felan çıkarın telefon çıplakken deneyin
![]()
evet bu güzel oldumüze kart: etikete bağlanılamıyor.
okul kartı ( arel), istanbul kart: etiket okunamıyor falan dedi.
banka kartları, kredi kartları, migros ve carrefour kartlarında da tık yok
burdan kendi adıma adıma çıkardığım tek sonuç çok kartım olduğu.![]()

böyle teknoloji çıktıysa gelişir. Gelişecektir. Ama burası türkiye her an herşey olabilirolsun gençler günümüz teknolojisinde daha çok işe yaracak 12mp var ne olsun he bu arada biraz gelişsin nfc daha rahat kullanım sağlar fakat Tükriyede nasıl gelişir pek bilemiyorum
bizdede arka kapakta C7-00 yazıyorkimin kıskandığı belli N8 i sokuyorsunuz araya ama yine yazdığım başka bir şey ekliyim N8 in arkasını çevir her şeyin özeti olan bir yazı var "Nseries" bu yeterli galiba
yeterlimi ? Puhahaahahaha 
Bugun sabah Annayı yükledim. Nfc li olduğunu bildiğim 2 kartım vardı. Dayadım onları telefona. Ama tanımlanamayan kart hatasını aldım. Bu bile mutlu etti en azından kart olduğunu anladıKartların birisi İstanbul müze kart, diğeri Hacettepe üniversitesi kimlik kartı
![]()

Kredi kartını okumuyor bende![]()