Haber Nexus 6 ve nexus 9 duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: smh60 ve Invoke

achambo

achambo

Üye
ekran karartma felan demissiniz de benim gibileri de dusunun ben yabancida telefon gorunce iyi kotu demeden merakla inceliyorum hosuma gidiyor saklamayin. ozellerine girmiyorum tabiki de. bu telefon neredeyse her anlamda piyasadaki diger telefonlar gibi olmus ama ekran secenekleri olsaydi keske. ben buyuk ekrani seviyorum kullanisli gelmiyor ortalama bisey olmali. suanki s3 o yuzden hala kullanisli geliyor bana

ben bakmaya utanırım bana bakanlara da bir şey demem ama çok rahatsız olurum, adam mesajında ne yazıyo kime yazıo internette nereye giriyo hangi oyunu oynuyo göstermek istemeyebilir sen o amaçla bakmasan da bakınca görürsün o yüzden bakmamak bence en iyisi.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Invoke
mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben arayuze bakiyorum ama belli etmem goz ucuyla bakar donerim onume mesaj yaziyosa zaten rahatsiz olmasin diye baska tarafa donerim mesajdi resimdi ben de saklayarak kullaniyorum yakin olmadigim arkadaslarimlayken bile

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
ben arayuze bakiyorum ama belli etmem goz ucuyla bakar donerim onume mesaj yaziyosa zaten rahatsiz olmasin diye baska tarafa donerim mesajdi resimdi ben de saklayarak kullaniyorum yakin olmadigim arkadaslarimlayken bile

bir göz atıp çekiliyosan sorun yok:oke:

keşke ekranı 5-5,5 arası bir ekranla çıksaydı acaba ismiyle oyumlu olsun diye mi yapıyolar nexus 5 - 5", nexus 6 - 6"

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
bir göz atıp çekiliyosan sorun yok:oke:

keşke ekranı 5-5,5 arası bir ekranla çıksaydı acaba ismiyle oyumlu olsun diye mi yapıyolar nexus 5 - 5", nexus 6 - 6"
Benimde aklıma geldi ama değil :D
Nexus one - 1 inç olması gerekirdi
Nexus s -galaxy nexus rakamlı değil :D
Nexus 4 - 4 inç olmalıydı
Nexus 5 - 4.95 değil 5 inç olmalıydı :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Pilde gene tökezler. 6'' yakın bir 2K ekrana 3220 mAh'ın yetmeyeceğini düşünüyorum. Cimri Google.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
achambo

achambo

Üye
Benimde aklıma geldi ama değil :D
Nexus one - 1 inç olması gerekirdi
Nexus s -galaxy nexus rakamlı değil :D
Nexus 4 - 4 inç olmalıydı
Nexus 5 - 4.95 değil 5 inç olmalıydı :D

yuvarla işte en yakın sayıya:ehe

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ben yazdım, yine hayal kırıklığı olacak pil bakımından. Kasa çıkıyorsa halledilir. Daha şimdi gördüm konuyu.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Acaba telefonda radyo özelliği olacak mı acaba bunu merak ediyorum çünkü radyo telefonlarda benim için olmazsaa olmazlardan

Aslında qualcomm bu yongalara radyo koyuyor ama kernelde driverları yok nedenini bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

ArMaGeDdOn_87

Üye
2K ekran ne kadar gereksiz bir donanım ve o 6 inç ekran kot pantolona nasıl sığcak acaba merak ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
mcnpl4

mcnpl4

Üye
belki farki anlamiyoruz ama 2k ekran daha az goz yorarmis gibi geliyor bana. ekran kalitesi onemli

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zalımlar 5' üretseydiniz alabilirdim ama 6' nedir ya ? Tablet gibi şeyi cebinize sokacaksınız. Onun için gidip bi Amerikan rapçi pantolonu mu giyelim yani ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Emre

Üye
Donanım Uçuyor Turkiye Gelmez Motorola TR Kapandı
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: lazye
smh60

smh60

Üye
Türkiyeye gelir fakat ekran çok geldi bana da :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
cebe sığması bi tarafa tek elle kullanma diye bir şeyi ortadan kaldıracak nexus 6, bu firmalar her modelde neden ekranı büyütürler anlamış değilim, nereye kadar gidecek bu büyütme furyası, ya iki modelini çıkarın büyük ve mini olarak yada orta yolu bulun, 6 inç nedir ya, herkes büyük ekran sevmez aynı şekilde herkes küçük ekran da sevmez, kullanım olarak nexus 4 ve 5 ikiside makuldu benim için, şimdi 6 yı almak konusunda önümde büyük bir engel var o da 6 inç!

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, Murat Alper ve .NeXuS.
PriZm

PriZm

Üye
cebe sığması bi tarafa tek elle kullanma diye bir şeyi ortadan kaldıracak nexus 6, bu firmalar her modelde neden ekranı büyütürler anlamış değilim, nereye kadar gidecek bu büyütme furyası, ya iki modelini çıkarın büyük ve mini olarak yada orta yolu bulun, 6 inç nedir ya, herkes büyük ekran sevmez aynı şekilde herkes küçük ekran da sevmez, kullanım olarak nexus 4 ve 5 ikiside makuldu benim için, şimdi 6 yı almak konusunda önümde büyük bir engel var o da 6 inç!
Virgül kullanımına hayran kaldım açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: Dede, .NeXuS. ve UpOneTR
PriZm

PriZm

Üye
Bu arada iPhone 6+ a göre ekran boyutu daha büyük olmasına rağmen aradaki genel boyut farkı çok az. Apple cidden çok kalın çerçeveler kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede, .NeXuS. ve Invoke
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2 model olsaydı keşke. Birisi 5' diğeri 6 ' olsaydı ;) Ben zaten çok büyük ekran istemiyorum Google benim sevmediğimi bildiği için büyük ekran çıkartmış öyle diyorlar.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve .NeXuS.

Üst Alt