Motorolanın kulaklığından bir sey beklemeyinOnu bunu bırakında acaba kutudan kulaklık çıkacak mı![]()
bunada özel kulaklık üretileceğini sanmam

Kagit üzerinden o cihazlar ustun gözüküyor ama performans mükemmelNe alaka la? Saçmalama.

Ekran daha küçük olsaydı daha iyi olurdu. bence tasarım felan hoş duruyor. 4.8" inç veya 5" inçe sığdırsalardı daha iyi olabilirdi.

Yazmasın demiyorum zaten öylebir cevap vermedim şut attıgımı hatırlamıyorum? Cihazlar ile ilgili tepkimi yazdım yorumcu olarak abart mayalım ki birbirimizi tanıma şansımız olsun.Bir fikir yazmissin istediği cevabi yazabilir.
Droid 4 kullandım cok iyi olmasada biliyorum özellikle batarya performans durumu iyiydiBöyle ön yargılar yüzünden motorola türkiye diye bisey yok iştebilmiyorsan motorola razr ve droid modellerini bi incelede gör malzeme kalitesini
![]()
Ve su anda bir iphone 6 rahatlikla bükülürken ayni kuvvetin iki katı 2014 model Moto X i bükemiyor![]()
![]()

Eğer alirsan o M logosu çok işine yararYazmasın demiyorum zaten öylebir cevap vermedim şut attıgımı hatırlamıyorum? Cihazlar ile ilgili tepkimi yazdım yorumcu olarak abart mayalım ki birbirimizi tanıma şansımız olsun.
Droid 4 kullandım cok iyi olmasada biliyorum özellikle batarya performans durumu iyiydi
Dedigim su cihazda m harfinin imajı ve kalitesi ki bencede hic hoş degil
böyle olmaz inşallah diyorum![]()

Ekran buyukAcaba telefonda radyo özelliği olacak mı acaba bunu merak ediyorum çünkü radyo telefonlarda benim için olmazsaa olmazlardan

Ekran büyük değil o kadar aslında kullanıma uygun zaten yakında 7 inçlik telefonlar çıkar Apple bile 4.7 inç geçtiŞuan tüm hayallerim suya düştü
Seneye kesin alacağım diyordum ama ekran 5.5' denir büyük olursa alman diyordum
Şuan cidden çok moralin bozuldu
Motorola turbo alırım 5.2 ekran ayni özellikler

Konu kilitlenmenin dışında ben uyarımı yaptım bu --Üye Hesapları İle İlgili---Lütfen Okuyunuz-- konusunda gereken yapılacaktır bilginizeDostlar fazla çatışmayalım konu kilitlensin istemeyiz![]()
Kasa ile falan alakalı değil bence,direk gerek duymuyorlar koymaya.
Mesela?Eğer alirsan o M logosu çok işine yarar![]()