Seglopsi
Üye
Ama artık hepsi büyüdü ya. İnsanlar da alışıyorlar, bence iyi duruyor.![]()
Ekran büyüklüğü iyi de cebe sığmıyor ben orasına takmış vaziyetteyim olayın.
Ama artık hepsi büyüdü ya. İnsanlar da alışıyorlar, bence iyi duruyor.![]()
ekran karartma felan demissiniz de benim gibileri de dusunun ben yabancida telefon gorunce iyi kotu demeden merakla inceliyorum hosuma gidiyor saklamayin. ozellerine girmiyorum tabiki de. bu telefon neredeyse her anlamda piyasadaki diger telefonlar gibi olmus ama ekran secenekleri olsaydi keske. ben buyuk ekrani seviyorum kullanisli gelmiyor ortalama bisey olmali. suanki s3 o yuzden hala kullanisli geliyor bana
ben arayuze bakiyorum ama belli etmem goz ucuyla bakar donerim onume mesaj yaziyosa zaten rahatsiz olmasin diye baska tarafa donerim mesajdi resimdi ben de saklayarak kullaniyorum yakin olmadigim arkadaslarimlayken bile

Benimde aklıma geldi ama değilbir göz atıp çekiliyosan sorun yok
keşke ekranı 5-5,5 arası bir ekranla çıksaydı acaba ismiyle oyumlu olsun diye mi yapıyolar nexus 5 - 5", nexus 6 - 6"

Turbo charching i duymadım galiba artı çok iyi gidecektirPilde gene tökezler. 6'' yakın bir 2K ekrana 3200 mAh'ın yetmeyeceğini düşünüyorum. Cimri Google.

Benimde aklıma geldi ama değil
Nexus one - 1 inç olması gerekirdi
Nexus s -galaxy nexus rakamlı değil
Nexus 4 - 4 inç olmalıydı
Nexus 5 - 4.95 değil 5 inç olmalıydı![]()

Turbo charching i duymadım galiba artı çok iyi gidecektir![]()
Acaba telefonda radyo özelliği olacak mı acaba bunu merak ediyorum çünkü radyo telefonlarda benim için olmazsaa olmazlardan
Virgül kullanımına hayran kaldım açıkçası.cebe sığması bi tarafa tek elle kullanma diye bir şeyi ortadan kaldıracak nexus 6, bu firmalar her modelde neden ekranı büyütürler anlamış değilim, nereye kadar gidecek bu büyütme furyası, ya iki modelini çıkarın büyük ve mini olarak yada orta yolu bulun, 6 inç nedir ya, herkes büyük ekran sevmez aynı şekilde herkes küçük ekran da sevmez, kullanım olarak nexus 4 ve 5 ikiside makuldu benim için, şimdi 6 yı almak konusunda önümde büyük bir engel var o da 6 inç!