Invoke
Üye
Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada![]()
Teknosada...
Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada![]()
Nexus 5 almak bana daha mantıklı geliyorO indirim , ayriyeten güncel kalması , turbo charching te o fiyatı artırır ucuz nexus için batarya düşük olan nexus 5 tercih edilebilir

Aynı tabi. =PDonanımın benim için etkisi yok, bana göre S800'de, S801'de, S805'de aynı.
Nexus 4 kotu demiyoruz ki zatenAyriyeten nexus 4 3.üncü yılına girdi ve hala günümüzde çıkan amiral gemileri kadar hızlı . güncel ve açmadığı oyun yok![]()

Bana göre aynı, hız farkını sen anlayabiliyor musun?Aynı tabi. =P
Bana göre aynı, hız farkını sen anlayabiliyor musun?
64 bit gelsin asıl fark öyle olur.
)Tamam, 64 bit açıklaması yapmamıştım ondan yine yazdımBen de aynısını diyorum hacı.
( =P ye takılma sen.)

3 yıl önce çıkan cihazlar şuanda dandik gözüyle bakılıyor nexus 6 bu donanımla 2-3 sene sonra nasıl olacak düşününNexus 4 kotu demiyoruz ki zaten![]()

Ben dandik gözüyle bakmiyorum3 yıl önce çıkan cihazlar şuanda dandik gözüyle bakılıyor nexus 6 bu donanımla 2-3 sene sonra nasıl olacak düşünün![]()
teknoloji durmuyor 
399 dolar , 800. Vergilerle 900-1000 i bulurBilmiyorum da nexus 9 kaç para acaba ?