Nexus5 te 4.95 inç 5 degilekran bence fazla abartı 6 inç dememek için 5.96 inç saçma![]()

Evet simdi bu ayin liste başi sorusu nexus 5 ten 6 ya gecmelimiyim 2.3 ghz 2.7 adreno 330 adreno 420 vs vs( ben ogrenciyim gecemem beni saymayin
)
Ben insallah gecicem hazirandaEvet simdi bu ayin liste başi sorusu nexus 5 ten 6 ya gecmelimiyim 2.3 ghz 2.7 adreno 330 adreno 420 vs vs( ben ogrenciyim gecemem beni saymayin
)

Telefonu beğendim ben ben lumia 925 ten sonra uzun bir aradan sonra tekrar etkileyen bir telefon:
Ben heo stock kullaniyorum da su xperia klavye aklimi celiyo o yuzden rootliluyvam boyle giderseL gelince stock kullanırım![]()
Sizin stockun neyi eksik ki rom kuruyorsun?L gelince stock kullanırım![]()
gereksiz app yok. Arayüz hafifa 
6 inç daha iyi benceEkran daha küçük olsaydı daha iyi olurdu. bence tasarım felan hoş duruyor. 4.8" inç veya 5" inçe sığdırsalardı daha iyi olabilirdi.

Google klavyeye tema yükleBen heo stock kullaniyorum da su xperia klavye aklimi celiyo o yuzden rootliluyvam boyle giderse
ama klavye yi silmen gerekiyor 
Ekran daha küçük olsaydı daha iyi olurdu. bence tasarım felan hoş duruyor. 4.8" inç veya 5" inçe sığdırsalardı daha iyi olabilirdi.

Ben heo stock kullaniyorum da su xperia klavye aklimi celiyo o yuzden rootliluyvam boyle giderse

Sen bi motorola kullanicisinin malzeme kalitesinden şikayet ettigini duydun mu da konusuyorsun ?Firmalara eleştiri yapmadıgım bir gün varmı bilmiyorum
Motorola yerine neden LG degil hala anlam veremiyorum ki yükselişe gecmek istiyorsa neden kayıplara oynuyor? gercekten anlamış degilim, kaldıki böyle bir firma asla türkiyede satış yapmaz olayları biliyorsunuz ve motorola firması kullandıgı malzemede ortada
Bu cihazı alan kişiler eminim cok şikayetci olacaktır.
Kötü oldu
LG olsa g3 un daha güçsüz halini (tabi saf android olunca farketmiyir) çıkarırdıFirmalara eleştiri yapmadıgım bir gün varmı bilmiyorum
Motorola yerine neden LG degil hala anlam veremiyorum ki yükselişe gecmek istiyorsa neden kayıplara oynuyor? gercekten anlamış degilim, kaldıki böyle bir firma asla türkiyede satış yapmaz olayları biliyorsunuz ve motorola firması kullandıgı malzemede ortada
Bu cihazı alan kişiler eminim cok şikayetci olacaktır.
Kötü oldu

Cihazı üreten firma sen misin?Sen bi motorola kullanicisinin malzeme kalitesinden şikayet ettigini duydun mu da konusuyorsun ?
LG olsa g3 un daha güçsüz halini (tabi saf android olunca farketmiyir) çıkarırdı
Bknz: nexus 4 (optimus g) nexus 5 ( g2)
Bir fikir yazmissin istediği cevabi yazabilir.Cihazı üreten firma sen misin?
Lafım sana degil ortaya
Böyle ön yargılar yüzünden motorola türkiye diye bisey yok işteCihazı üreten firma sen misin?
Lafım sana degil ortaya
bilmiyorsan motorola razr ve droid modellerini bi incelede gör malzeme kalitesini