Haber Nexus 6 ve nexus 9 duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Evet simdi bu ayin liste başi sorusu nexus 5 ten 6 ya gecmelimiyim 2.3 ghz 2.7 adreno 330 adreno 420 vs vs :D ( ben ogrenciyim gecemem beni saymayin :ehe )

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Bu 13 mp diyoda 20 MP den iyi ceker :D

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
L gelince stock kullanırım :D

Invoke

Invoke

Üye
Evet simdi bu ayin liste başi sorusu nexus 5 ten 6 ya gecmelimiyim 2.3 ghz 2.7 adreno 330 adreno 420 vs vs :D ( ben ogrenciyim gecemem beni saymayin :ehe )

Hacı beni 420 falan hiç cezbetmiyor ama hoparlörler, batarya, o flashın şekli, büyük ekran önemli faktörler. Snap800 hala at gibi.
64 bit destekliyor android l ama 805 de 32 bitlik, 64 810. Bunlar artık göz doldurmaca.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Ben insallah gecicem haziranda :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Telefonu beğendim ben ben lumia 925 ten sonra uzun bir aradan sonra tekrar etkileyen bir telefon:cool:

Ekran daha küçük olsaydı daha iyi olurdu. bence tasarım felan hoş duruyor. 4.8" inç veya 5" inçe sığdırsalardı daha iyi olabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve Murat Alper
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
Ekran daha küçük olsaydı daha iyi olurdu. bence tasarım felan hoş duruyor. 4.8" inç veya 5" inçe sığdırsalardı daha iyi olabilirdi.

Ama artık hepsi büyüdü ya. İnsanlar da alışıyorlar, bence iyi duruyor. :D

Ben heo stock kullaniyorum da su xperia klavye aklimi celiyo o yuzden rootliluyvam boyle giderse

La stock kullan yine cwm yükle. Xperia klavye için custom rom flashlamak zorunda değilsin sonuçta. :ah

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
2-3 yıl sonra en küçük ekran 9 inç ten başlarsa şaşırmayın :D birde bu turbo charching özelliği harika birşey :)

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Firmalara eleştiri yapmadıgım bir gün varmı bilmiyorum :D
Motorola yerine neden LG degil hala anlam veremiyorum ki yükselişe gecmek istiyorsa neden kayıplara oynuyor? gercekten anlamış degilim, kaldıki böyle bir firma asla türkiyede satış yapmaz olayları biliyorsunuz ve motorola firması kullandıgı malzemede ortada
Bu cihazı alan kişiler eminim cok şikayetci olacaktır.
Kötü oldu

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Motorola yerine neden LG degil hala anlam veremiyorum ki yükselişe gecmek istiyorsa neden kayıplara oynuyor? gercekten anlamış degilim, kaldıki böyle bir firma asla türkiyede satış yapmaz olayları biliyorsunuz ve motorola firması kullandıgı malzemede ortada
Kötü oldu
Sen bi motorola kullanicisinin malzeme kalitesinden şikayet ettigini duydun mu da konusuyorsun ?

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Kötü oldu
LG olsa g3 un daha güçsüz halini (tabi saf android olunca farketmiyir) çıkarırdı :D
Bknz: nexus 4 (optimus g) nexus 5 ( g2)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Cihazı üreten firma sen misin?
Lafım sana degil ortaya
Böyle ön yargılar yüzünden motorola türkiye diye bisey yok işte :) bilmiyorsan motorola razr ve droid modellerini bi incelede gör malzeme kalitesini :)

Ve su anda bir iphone 6 rahatlikla bükülürken ayni kuvvetin iki katı 2014 model Moto X i bükemiyor :) :)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dostlar fazla çatışmayalım konu kilitlensin istemeyiz :)

• Beğen

Üst Alt