Tavsiye Nexus 5 siyahmı beyazmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
saolun arkadaslarses açma kapama tuşu çok sert geliyo söliyim[DOUBLEPOST=1392742884]
öncelikle hayırlı olsun kardeşim :) Sert olması oynamasından iyidir demi :D bence öyle bi sertliği yok :D
Hattımı aldım, daha yeni aldım. Yine avea. Şuan fu ll çekiyor ama şehir merkezindeyim. İlerde sorun yaşarsam bildiririm. İnşallah yaşamam. Nexus4 ün kronik sorunları vardı, umarım benzer şeylerle karşılaşmayız.
Yok ara ara oluyo zaten mesela dışarda cebinde duruyo sonra aklına geliyo bakıyosun mesaj arayan falan yok kapatıp açıyosun mesajlar falan geliyo. Çekmese hiç çekmez dimi telefondan kaynaklı olsa yani. Amin inşallah bende :)

O Soft key uygulaması içinde biyerde root gerektiğini görmüştüm belki bundan dolayı düzgün çalışmıyodur.
Hattımı aldım, daha yeni aldım. Yine avea. Şuan fu ll çekiyor ama şehir merkezindeyim. İlerde sorun yaşarsam bildiririm. İnşallah yaşamam. Nexus4 ün kronik sorunları vardı, umarım benzer şeylerle karşılaşmayız.
Yok ara ara oluyo zaten. Çekmese hiç çekmez dimi telefondan kaynaklı olsa yani. Amin inşallah bende yaşamam :)
saolun arkadaslarses açma kapama tuşu çok sert geliyo söliyim[DOUBLEPOST=1392742884]
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim :) oynamasından iyidir demi :D sert değil ya iyi bence normal :)

Invoke

Invoke

Üye

Sert mi? Bence çok iyi, asıl tuş nexus 4de. Nexus 5 iyi olmuş ama usb/şarj girişine kabloyu takarken zorlanıyorum ben de. Bilmiyorum, kablo bir garip, yeni olduğundan da olabilir, eski telefonumun kablosunu tak diye takıyorum. :DOha, o kadar yazı yazdım hiç bir şey çıkmadı. Üsteki mesaj da çıkmamış. @doganfb buglı üye. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
noluyo bu mesajlara ya :D

0MG90

0MG90

Üye
Bende alıntı yapamıyorsunuz sanıyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Anlayamadım ha :D
Sert mi? Bence çok iyi, asıl tuş nexus 4de. Nexus 5 iyi olmuş ama usb/şarj girişine kabloyu takarken zorlanıyorum ben de. Bilmiyorum, kablo bir garip, yeni olduğundan da olabilir, eski telefonumun kablosunu tak diye takıyorum. :DOha, o kadar yazı yazdım hiç bir şey çıkmadı. Üsteki mesaj da çıkmamış. @doganfb buglı üye. :D

Bende ilk aldığımda gece taktım sandım yarısını takmışım sabah bi baktım telefon % 8 şarj kalmış şarj olmamış yani :D böyle olması iyi boşver :D biraz sağa sola oynuyo esniyo zamanla :D sıkıntı büyük bende yazıyom yazıyom çıkmıyo deli oldum :D

Üst Alt