NEXUS
Üye
Nexuslar Kameraya Gayet güzel bence önem vermekteNexuslar kameraya önem vermiyor. Bu bir gerçek. Ama Nexus 5'in kamerası da kötü değil yani. Güncelleme , oyun , android'de stabilite isteyenler için ilk tercih Nexus'tur.
nexus 5 iPhone'dan daha da kaliteli çekim yapmakta
Neresi Enteresan acaba nexus 5'te kamera sabitleme özelliği var , 4.4.2 ile nexus 5'in kamerası iyice güzelleşti. yani nexuslar kameraya önem verilmekteEnteresan
Discovery Elite Özellikleri Yüksek Gözükebilir Fakat Şurası Bir Gerçek Android'in (Nexus'lar Hariç) 2500'tl lik modeli bile bir süre sonra kasmaya başlıyor , discovery elite'ninde farklı olabağını sanmıyorum , çünkü nexus'lar harici oyun yükledikçe telefon kasmaya başlıyor ve format atmak zorunda kalıyorsun yani özellikleri sizi yanıltmasın , nexus 4'ün özellikleri düşük ama 1026 uygulama yükledim (toplam yüklediğim sayısı) , ve hala stabil , fakat abim g pro kullanıyor arkadaşımda g flex onlar 20 oyun yüklemiş kasıyor telefon , format atmışlar hala kasıyor fakat nexuslar'a istediğin kadar oyun yükle kasmıyorTelefonda aradign bi özellik varmi
Mesela bol guncelleme isteyenlerdensen Nexus 5 al derim yok ben iyi özellikleri olsn fiyatida makul olsn dersen Discovery Elite kesinlikle
Galaxy S3 kullanicisi olarak donmalari bide gel bana sorDiscovery Elite Özellikleri Yüksek Gözükebilir Fakat Şurası Bir Gerçek Android'in (Nexus'lar Hariç) 2500'tl lik modeli bile bir süre sonra kasmaya başlıyor , discovery elite'ninde farklı olabağını sanmıyorum , çünkü nexus'lar harici oyun yükledikçe telefon kasmaya başlıyor ve format atmak zorunda kalıyorsun yani özellikleri sizi yanıltmasın , nexus 4'ün özellikleri düşük ama 1026 uygulama yükledim (toplam yüklediğim sayısı) , ve hala stabil , fakat abim g pro kullanıyor arkadaşımda g flex onlar 20 oyun yüklemiş kasıyor telefon , format atmışlar hala kasıyor fakat nexuslar'a istediğin kadar oyun yükle kasmıyoryani özellikleri yüksek göründüğüne bakma hala kasıcak , samsung galaxy s5'i çıkarmış ama bence yine aynı s4 gibi olacak , özellikleri yüksek görünsede kasıyor fakat nexuslardan galaxy nexus bile gayet güzel ve stabil
Neresi Enteresan acaba nexus 5'te kamera sabitleme özelliği var , 4.4.2 ile nexus 5'in kamerası iyice güzelleşti. yani nexuslar kameraya önem verilmekte, zaten istediğin kadar oyun yükleyip hala stabillik istiyorsan nexus 5 , hem ucuz bütceli iPhone gibi 2000 tl değil
kamerası gayet güzel ve iPhone'la aynı kamera pixeli ve daha iyi kamera özellikleri mevcutNexuslarda kameraya önem verilmiyor kardeşim. Öyle olsaydı tüm amiral gemilerinde 13mp kamera varken Nexus 5 8mp kamera ile çıkmazdı. Hem iPhone'a da istediğin kadar oyun yükle o da stabil kalıyor. Fiyat konusunda haklısın.
Nexus 5'i kullanmadan konuşuyorsunuzCep telefonunda kamera konusunda iPhone'un üstüne tanımam bu tartışmasız bir konu. Android olarak düşünürsekte şu anda en kaliteli kamera HTC One m7 ve duo kameralı HTC One m8 olacak gibi.
kamerası gayet güzel ve iPhone'la aynı kamera pixeli ve daha iyi kamera özellikleri mevcutbu arada iPhone'da stabil olabilir fakat nexus 5'te aynı stabillikte yani stabillikte karşılaştırılamaz ikiside aynı derecede stabil
Nexus 5'in kamerasının nasıl iPhone'dan daha iyi olduğunu söylüyorsun aklım almıyor. Nexuslar multimedya telefonu bile değil. Nexus 5 ile iPhonelar aynı stabillikte de değil.
o dediğine katılmıyorum çünkü Nexus 5'in kamerası gayet güzel ve Nexus 5'te Görüntü Sabitleme Özelliği Mevcut , Hem Nasıl Oluyorda Fotoğraf Çekmeden KonuşuyorsunuzKardeşim ben önerme yapmadım. Kamera olarak sadece apple'ın üzerine tanımıyorum. Bana kalırsada arkadaş nexus 5 alsın. ama sadece diyorum ki 5S'in kamerası ile Nexus 5 in kamerası asla yan yana konulamaz. Çünkü çekilen fotoğrafları ben biliyorum 5S ile başkası değil
kesinlikle ısınma yoktur. fakat ağır oyunları 2-3 saat oynarsan ısınma olacaktır tabiki bu her telefon için geçerli fakat kasma olmazNexus 5 alcam galiba birde cihazda fazla ısınma varmı?
bunu neye dayanarak söylüyorsun merak ediyorum artık herkes biliyor iPhone ile Nexus 5'in Ayn ıStabillikte OlduğunuNexus 5'in kamerasının nasıl iPhone'dan daha iyi olduğunu söylüyorsun aklım almıyor. Nexuslar multimedya telefonu bile değil. Nexus 5 ile iPhonelar aynı stabillikte de değil.
%100 ordan daha da yükle yine kasmazBenim oynayacagim oyunlar gta san andreas asphalt 8 diger gta serileri gameloft oyunlari dead trigger gibi oyunlar bunlari aciyordur heralde kasmadan
o dediğine katılmıyorum çünkü Nexus 5'in kamerası gayet güzel ve Nexus 5'te Görüntü Sabitleme Özelliği Mevcut , Hem Nasıl Oluyorda Fotoğraf Çekmeden Konuşuyorsunuz, Nexus 4'ün bile kamera kalitesi çok güzel ve İphone 5'ten daha iyi çekiyor , Nexus 5'in kamerası daha kaliteli oldu Şimdi Bilmeden Konuşmayalım ve yanlış bilgilendirmeyelim , ben nexus 4 kullanan birisiyim , nexus 5'i arkadaştan biliyorum ve çok kaliteli fotoğraflar çekiyor , okuldan bir iki kişide iPhone 5S Var ve kamerası iyi fakat nexus 5 kadar iyi değil
kesinlikle ısınma yoktur. fakat ağır oyunları 2-3 saat oynarsan ısınma olacaktır tabiki bu her telefon için geçerli fakat kasma olmaz
bunu neye dayanarak söylüyorsun merak ediyorum artık herkes biliyor iPhone ile Nexus 5'in Ayn ıStabillikte Olduğunubilmeden konuşmayalım veya uydurmayalım , Nexus 4 bile stabil bir cihazken nexus 5 nasıl bir cihazdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?