Tavsiye Nexus 5..Lg g2..discovery elite

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5..Lg g2..discovery elite
Beyler telefon alcamda sizlerin önerilerinizi almak istedim lütfen önerilerinizi eksik tutmayın :-). Ben telefon alcam şuan aklıma 3 telefon takıldı bunlar nexus 5...lg g2...ve discovery elite takıldı sizin öneriniz hangi bu saydıklarımdan olmayabilir sizde önerebilirsiniz iphone ve samsung hariç

berkoto38

berkoto38

Üye
xperia z1,g2 ile yakın ama g2 nin hafıza kartı desteginin olmaması dezavantaj ayrıca g2 16 gb lık olanında gelen boş hafıza 9.2 gb 32 sinde 24 gb , elite de iyi ama kalite olarak z1 in yanında fos

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
Z1 rin fiyati nedir okadar fiyat konusunda ucamam :-)

berkoto38

berkoto38

Üye
Türkiyede 2000 ama yurdışından örnegin almanya dan getirtebilirsen 510 euro oda 1500 tl civarı

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
Okadar veremem söyle 1300 civarlarında istoyorum ve sony de istemiyorum lg general mobile lumia arasinda olabilir öneriler elite alcam hem güçlü hem gızel uygun fiyat

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Z1 ile ugrasmaya gerek yok G2 alin keyfinize bakin ne oldugu belli olmayan markalara bu paralari vermeyin G2 nin 10 gb alani kalir 16 gb modeli alirsaniz bunun yetip yetmeyecegi kullaniciya bagli bana yetiyo sahsen sizi bilemem

berkoto38

berkoto38

Üye
Okadar veremem söyle 1300 civarlarında istoyorum ve sony de istemiyorum lg general mobile lumia arasinda olabilir öneriler elite alcam hem güçlü hem gızel uygun fiyat
elite de iyi cihaz lumia 1320 olabilir o fiyata ama iyi kullanırsan elite cok iyi

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız g2 güzel ama gmd elite gel beni al diyor resmen

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
Ben oyun oynarim son derece güçlü oyunların kasmasını istemem ayrıca çok hızlı olsun menülerde kasilmalar olmasin genel anlamda oyun hız performans sağlamlık bir arada olsunBide uzun bir sure bana yetsin söyle 4-5 sene güncel olsun isterim

berkoto38

berkoto38

Üye
nexus 5 i tavsiye edebilirim elite e rakip olur özellikle oyun konusunda ama sen nexus 5 i bi araştırgüncelleme istiyorsan en cok güncelleme alacak olan tartışmasız nexus5

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Beyler telefon alcamda sizlerin önerilerinizi almak istedim lütfen önerilerinizi eksik tutmayın :-). Ben telefon alcam şuan aklıma 3 telefon takıldı bunlar nexus 5...lg g2...ve discovery elite takıldı sizin öneriniz hangi bu saydıklarımdan olmayabilir sizde önerebilirsiniz iphone ve samsung hariç
Nexus 5'i tavsiye ederim :) saf android olduğu için sistemi yormuyor ve düşük bütceli (1400 TL) Ve Androidi En İyi Sunan Cihaz , stabilite konusunda tartışmasız nexus 5 , uygulama yükledikçe telefon kasmıyor. Ve Güzel Taraflarından Biride Son Güncelleme Direk Olarak Nexuslara Gelmekte :) Ben Nexus 4 kullanıyorum ve gayet stabil ve çok güzel bir cihaz sen birde nexus 5'i düşün :)

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 iyide elitenin ozellikleri daha iyi

NEXUS

NEXUS

Üye
Ben oyun oynarim son derece güçlü oyunların kasmasını istemem ayrıca çok hızlı olsun menülerde kasilmalar olmasin genel anlamda oyun hız performans sağlamlık bir arada olsunBide uzun bir sure bana yetsin söyle 4-5 sene güncel olsun isterim
Bunu stiyorsan Nexus 5 tercihin istediğin oyunu yükle kasmaz ve çok ağır oyunları dahil oynayabilirsin (Nexus 4'de bile oynanıyor :))

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
Guncel konuda nexus 5 iyi bana en cok yariyacak seyde kamera nexuslarin kamerasi nasil acaba

NEXUS

NEXUS

Üye
Guncel konuda nexus 5 iyi bana en cok yariyacak seyde kamera nexuslarin kamerasi nasil acaba
Nexus 5'in kamerası çok iyi , kamera sabitleme özelliği mevcut , adı başka bişeydi ama tam hatırlamıyorum ama nexus 5'in kamerasında baya özellikler mevcut :) 8 MB Diyor sen ona bakma 13 MB'den Dha İyi Çekiyor Diyebiliriz :)Bu Arada Nexus 5 aldığında size 14 gb yer kalıyo :) diğerlerinde arayüz derken size 16 gb'ten 10 gb kalıyor :)

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
Ben 3 ay sonra alirim ancak telefon kalir dimi benim ble kalmama gibi takintilarim var simdiden kafama takarim ya kalmazsa stok tukenirse alamazsam :-)

NEXUS

NEXUS

Üye
Ben 3 ay sonra alirim ancak telefon kalir dimi benim ble kalmama gibi takintilarim var simdiden kafama takarim ya kalmazsa stok tukenirse alamazsam :-)
Nexus 5 Eskimez Güncelleme Almaya Devam Eder :) Ve Nexus 4 bile çok güzel bir cihaz :) ben kullanıyoprum telefona 1025 uygulama yüklemişim :D ve hiç format atmadım :)

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 e baktim gercekten almaya deger daha fazla inceleme yapcam

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 5 e baktim gercekten almaya deger daha fazla inceleme yapcam
android için nexus gerisi hikaye :oke: nexus 4'ü ben kullanıyorum dediğim gibi 8 ay oldu alalı aldığımdan beri 1025 uygulama , yüklemişim bir kere format atmadım hala stabil :) Not: Şuadna 1025 uygulama yüklü değil :D Toplam Yüklediğim uygulama sayısı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...