Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
@Invoke Teşekkür ederim.

mr.bell

Üye
@Invoke XDA'da gördüm,Nexus 5 e G2 nin pilini takanlar var.Ancak baya bir uğraş ve çaba göstermişler:D
Senin verdiğin micro gapps i kurdum ama ardından failed dedi.
Bende açmadan tekrar tam gapps vardı hafızada onu kurdum ama neden failed diyor acaba.
Yada failede demesinde bir sorun yok mu?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@Invoke XDA'da gördüm,Nexus 5 e G2 nin pilini takanlar var.Ancak baya bir uğraş ve çaba göstermişler:D
Senin verdiğin micro gapps i kurdum ama ardından failed dedi.
Bende açmadan tekrar tam gapps vardı hafızada onu kurdum ama neden failed diyor acaba.
Yada failede demesinde bir sorun yok mu?

TWRP sürümünden olabilir, son sürüm yani 2.8.6 hatalı, 6 kullanıyorsan 5.x flashla.

G2 pili olayını biliyorum da dediğin gibi bayağı uğraş gerekiyor.

mr.bell

Üye
Sürümünü bilmiyorum ama sık güncellediğim bir şey değil eski sürüm vardır büyük ihtimal.
Bir de sana bir şey daha sormak istiyorum ama cihazla alakası yok:D
Bir yakınımız hacıya gidecekte oradan güvenli ve çakma olmayan elektronik cihaz alabileceği bir mağaza biliyor musun?
Denk geldi mi konularda gezerken?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya hiç bilmiyorum ama istersen konu aç cep genele.

mr.bell

Üye
@Invoke Konu açmayayım şimdilik.Googledan bakıyorum herhalde elle tutulur bir bilgi bulurum.
Senin verdiğin Walkman için indirmeye gelince mediafire a atıyor o sitede açılamıyor hatası veriyor indiremiyorum.
Sende durum nedir?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@Invoke Konu açmayayım şimdilik.Googledan bakıyorum herhalde elle tutulur bir bilgi bulurum.
Senin verdiğin Walkman için indirmeye gelince mediafire a atıyor o sitede açılamıyor hatası veriyor indiremiyorum.
Sende durum nedir?

dns değiştir. 8.8.8.8 8.8.4.4 :D

mr.bell

Üye
Bir süredir otomatik dns di böyle giderse mecbur değiştireceğiz:D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Gapps sorunun var mı şuan, tam anlamadım orayı. Gapps yüklü mü?

mr.bell

Üye
@Invoke Yüklü ama şöyle oldu;Önce senin attığın küçük gappsi yükledim twrp de failed dedi kırmızı yazı ile.
Bende tekrardan telefonda olan tam gapps sürümü vardı onu yükledim.
İlk açılışta bir kaç kere google play store durduruldu falan dedi ama şimdilik bir sorun yok.

mr.bell

Üye
@Invoke
Sana ufak bir sorum var:D
NEXUS 5,LG G2 32GB,SONY XPERİA Z2 arasında seçim yapılacak olsa hangisi seçilmeli.
Biraz bakındım z2 için kasa açıklığı ve kamera sorunları çıkıyor,g2 için ekran sararma vb sorunlar görülüyor ayrıca çercevelerin inceliği dezavantaj gibi duruyor.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@Invoke
Sana ufak bir sorum var:D
NEXUS 5,LG G2 32GB,SONY XPERİA Z2 arasında seçim yapılacak olsa hangisi seçilmeli.
Biraz bakındım z2 için kasa açıklığı ve kamera sorunları çıkıyor,g2 için ekran sararma vb sorunlar görülüyor ayrıca çercevelerin inceliği dezavantaj gibi duruyor.

Kusursuz ürün olacağını varsayarak yorum yapsam Z2 derim.

mr.bell

Üye
Ürünlerin fiyatları artık birbirine çok yakın olduğundan bende z2 gibi düşündüm ama hem sony eurosia garantili değil o fiyat bandında olanlar hemde ufak tefek kronik sorunlar olunca karar veremedim.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Nexus'u mu satıyorsun?
Ürünlerin fiyatları artık birbirine çok yakın olduğundan bende z2 gibi düşündüm ama hem sony eurosia garantili değil o fiyat bandında olanlar hemde ufak tefek kronik sorunlar olunca karar veremedim.

Yeni serilerde sorun yok genelde ama kısmet. :D

mr.bell

Üye
Yok ya Allahtan bir şey olmadıkça satmayı düşünmem.
Yazın kardeşime veripte yerine Z2 mi alsam diye düşündüm:D
Ama mesele Z2 olunca bu seferde 4G li değilmiş hepsi alırken dikkat etmek lazım,bazılarından iyi bir kulaklık noise cancelling olan bazılarından ise dandik bir kulaklık çıkıyormuş vs olunca işler sarpa sardı iyice kararsız kaldım:(

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Modeline göre değişiyor 4G olayı. Yazın benim de Nexus 5'i bırakma ihtimalim var. :D

mr.bell

Üye
Sen neden bırakıyorsun,yerine ne düşünüyorsun.
Sen Xperia dan başka model almazsın gibi geliyor:D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sen neden bırakıyorsun,yerine ne düşünüyorsun.
Sen Xperia dan başka model almazsın gibi geliyor:D

Belli olmaz da herhalde Z2 alırım çünkü ithalatçı fiyatları bayağı uygun.
Ama Nexus'u da bayağı seviyorum aslında bir sonraki Nexus'u görmeden bir şey almam. :D

mr.bell

Üye
Bir sonraki Nexus için LG iddiaları var ama nedense tek memnun olmadığım yer şarj konusu ama sanırım o da benim maymun iştahlığımdan.
Zira piyasada ki çoğu cihazdan iyi sürelerde alabiliyorum kötü sürelerde.
Normal kullandığım zaman 36 saat ama ben genelde şu sıralar har vurup harman savuruyorum:D
Z2 alırsan yorumlarını beklerim:D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Alırsam illaki yorum yaparım. :D

Üst Alt