Invoke
Üye
Arkadaşlar nexus 5 cihazında oyunlar kasiyor real racing 3 te çok fazla kazma var yine ayni şekilde diğer oyunlarda da android l 5.1 yüklü ne yapmam gerek ?
Ram tüketimi nasıl?
Arkadaşlar nexus 5 cihazında oyunlar kasiyor real racing 3 te çok fazla kazma var yine ayni şekilde diğer oyunlarda da android l 5.1 yüklü ne yapmam gerek ?
700- 1 GB arası ortalaması .Oyunlarda grafiklerde düşük YouTube da izliyorum max grafikler de oynuyorlarRam tüketimi nasıl?
700- 1 GB arası ortalaması .Oyunlarda grafiklerde düşük YouTube da izliyorum max grafikler de oynuyorlar

Free RAM miktarı
peki kitkata nasıl dönücem varmı bir yolu?Sistem mi 700-1 arası tüketiyor? Free ram mi 700-1arası?
KK'a dönsen sorunun çözülür, 99%.![]()
Google dan indir dosyayı hocam forumda anlatımları mevcut bilk sayfadada yardımcı şinkler var bu konuda kolay gelsinpeki kitkata nasıl dönücem varmı bir yolu?
peki kitkata nasıl dönücem varmı bir yolu?
Konuyu inceledim ve bugün nihayet 4.4.4 sürüme geri döndüm Elemantal kernelide yükledim şuan çok iyi kesinlikle öneririm sizede teşekkür ederim ayrıca yardımınız için

Ekrana taktığın tempered camdan memnun musun uzun süre oldu sanırım takalı.

Euphoria 29.03 indir. + codeblue kernel son sürüm. Pa gapps 5.1 linki de atayım pc geçince.@Invoke En son çıkan sürüm kodlu android 5.1 e sahip ve stabil olan rom ne var elinde![]()