Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Bu klavye bir z3 için güncellendiği zamandan beri gelmiyor hata,sen farkındasındır diye bir şey sormadım:D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bu klavye bir z3 için güncellendiği zamandan beri gelmiyor hata,sen farkındasındır diye bir şey sormadım:D

Yok ya yeni fark ettim.

Hiç basmazdım ki o tuşa, yanlışlıkla oldu. :D

mrzstyl

mrzstyl

Üye
kankiler nexus 5 te çoklu fotoğraf çekimi varmı ?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
kankiler nexus 5 te çoklu fotoğraf çekimi varmı ?
Burst mode değil mi? 3.parti uygulamalar ile çekebilirsin. Google camerada öyle bir özellik yok.
Bugün biraz boşum konuları düzenliyorum. 1.mesaj düzenledi.

Bu arada şu çatlak bende yokmuş, inşallah da olmaz. :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
iki ay önce kılıf almıştım ebaydan bu gün geldi maşallah
GİDİYİMFDE KILIF İÇİN Bİ NEXUS 5 ALAYIM :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Simkart girişinin yanında çatlak var. Konuyu inceledim ama sizce garantiye göndermeli miyim. Ayrıca bazen şarj sorunu olabiliyor. Telefon sigortalı kardeşim kullanıyor sizce ne yapmalıyım?

kdr1903

kdr1903

Üye
slm arkadaşlar.. lolipop 5.0.1 güncellemesinden sonra uygulama üstündeki bildirim baloncukları yok.. ayarlarda "bildirim dinleyici" diye bişe var.. marketten indiriyorum ama launcher'ı olmadan çalışmıyor. yani 5.0.1 saf arayüzünde bildirim dinleyicisi yok. bilen varsa yardım edebilir mi?

Edit: Bİr de en önemlilerinden dosya yöneticisi yok?! "HD dosya yöneticisi" ni indirdim marketten ama OTG flash okumuyor... Biraz araştırdım markette "total commander" diye program var.. onu kurup bir de eklentisi olan "USB-Stick Plugin" kurunca okuyor yalnız. benim kullandığım dosya yöneticisinden OTG görmüyor. Total Commander!a girince okutor Flashdiski o da çok dandik bi program.. bunlar önemli konular kullanıcı için. varsa bilen başka yardımcı olursa sevinirim.. özellikle uygulamadaki bildirim baloncuğu için :tşk:

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar.. lolipop 5.0.1 güncellemesinden sonra uygulama üstündeki bildirim baloncukları yok.. ayarlarda "bildirim dinleyici" diye bişe var.. marketten indiriyorum ama launcher'ı olmadan çalışmıyor. yani 5.0.1 saf arayüzünde bildirim dinleyicisi yok. bilen varsa yardım edebilir mi?

Edit: Bİr de en önemlilerinden dosya yöneticisi yok?! "HD dosya yöneticisi" ni indirdim marketten ama OTG flash okumuyor... Biraz araştırdım markette "total commander" diye program var.. onu kurup bir de eklentisi olan "USB-Stick Plugin" kurunca okuyor yalnız. benim kullandığım dosya yöneticisinden OTG görmüyor. Total Commander!a girince okutor Flashdiski o da çok dandik bi program.. bunlar önemli konular kullanıcı için. varsa bilen başka yardımcı olursa sevinirim.. özellikle uygulamadaki bildirim baloncuğu için :tşk:

Bildirim baloncuğu dediğiniz, mesela okunmayan 2 mesaj varsa sms in üstünde yazan 2 mi? O ise zaten stock launcher da olmayan bir özellik. Nova prime ile yapabilirsiniz.

Total commander dandik değil gayet iyi bir program ve flashdiskleri görüyor, ben kullanmıştım bir ara. Arayüze önem vermemişler, görsellik istiyorsanız başka bir dosya yöneticisi kullanıp sadece flash için total file commander yüklersiniz. Yine stock androidde yoktu zaten dosya yöneticisi, marketten yüklüyorduk hep.
Simkart girişinin yanında çatlak var. Konuyu inceledim ama sizce garantiye göndermeli miyim. Ayrıca bazen şarj sorunu olabiliyor. Telefon sigortalı kardeşim kullanıyor sizce ne yapmalıyım?

Şarj sorununu derken? Biraz açar mısın?

Çatlak için @avast servise verdiğinde tüm ekranın değişmesi gerektiğini söyleyip bayağı fatura çıkarmışlard. Yanlış hatırlıyorsam düzelt @avast.

• Beğen
Tepkiler: avast ve kdr1903
kdr1903

kdr1903

Üye
Invoke çok teşekkür ediyorum.. nova prime hoşuma gitmiyor ama Apus Launcher çok sade ve hoş bence ama onun "Notification Listener" olayında da sadece mesaj, arama ve gmail baloncukları var.. whatsap ve diğerleri yok.. anlaşıldı yani kitkat ta falan da öyleydi diyosunuz. ben iphone 5s kullandığım için nexus 5 daha önce kullanmamıştım mevzu anlaşıldı şimdi tekrar teşekkür ediyorum.. ama telefondan çok çok memnunum herkese tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: avast ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Aynen, hep öyleydi. Rica ederim. Telefonun da hayırlı olsun.

avast

avast

Üye
servis bana çakallık yaptıysa bilmemem hocam istanbuldaki yetkili lg bayi tamiri ücretsiz yapıyormuş ben ankarada götürdüm adam eline aldı ekranla değişecek dedi bi 500 falan tutar dedi bende dursun kullanıma engel değil dedim çıktım hani sisteme girince ücretsiz yapılırmı bilmiyorum ama adam bana böyle dedi bende yaptırmadın iphone aldım

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Hayırlı olsun. :D

mr.bell

Üye
O zaman iyi günlerde kullanman dileği ile birlikte nereden ne kadara aldın ve deneyimi hissi nasıl.
Ayrıca bugün başıma şöyle bir olay geldi.
Google ın Messenger uygulaması üzerinden sms atıyordum sonra google play hizmetler edinin dedi.
Sonra playe gittim hesabı doğrula falan dedi.
Ayarlara girdim hesap yok.
Ekle dedim google diye seçenek yok.
Sonra geri geldi her şey düzeldi ama bir anda olması acaba hafıza yongasında bir sorun mu var diye kafamda soru işaretleri oluşmadı değil.
Öte yandan rom kullandığım için mi acaba dedim.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Basit bir bugdır bence.

Sağ ol, spigenin sitesinden aldım. Hissi çok güzel, parmak izi de bırakmıyor ekran temiz ve aydınlık sanki takılı bir şey yokmuş gibi.

Çinden aldığım 1 dolarlık jelatini çıkardım geçen gün, bayağı çizilmişti çünkü. Neyse ki ekranım çizilmemiş. :D Diğer 1 dolarlığı takayım dedim. Kabarcık kaldı. Sonra bunu sipariş ettim. :D

mr.bell

Üye
Kaç kuruş bu ve takarken kolay takolıyor mu toz zerresi kalıyor mu?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
60 lira. :D
Kolay takılıyor. Toz zerresi kalmaması için biraz da emek etmen gerek. Mesela ortam öokw tozlu olmasın, ellerini yıka, takarken etrafına millet toplanmasın gibi... Kutu içeriğinden bir alkollü ufak bez ile bir de kurusu çıkıyor zaten onlarla temizliyorsun ekranı iyice. Küçücük kabarcıklar kaldı benim sağ üst tarafta ve alt tarafta. Kılavuzda yazana göre ufak kabarcıklar bir iki güne gidermiş, bakalım gidecek mi.

mr.bell

Üye
Toz varsa zor gider gibi.
Pahalı değil mi biraz:D
Ben aldığımdan beri 3 ekran koruyucu değiştirdim:D
Çinden bir tane kaliteli senin aldığından buldum tempened cam ondan almayı düşünüyorum elimdeki filmler bitince.
Bu arada bizim kılıf resmi sitede 35 TL yılbaşından beri.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ya çok ufaklar ve ekranın üzerinde de değiller, kalsa da dert değil ama umarım gider.

Pahalı. Çok araştırmadım da başka ne var diye ama xda de hangi tempered glass ı kullanıyorsunuz gibi bir konu var, bayağı model var. Bak istersen.

mr.bell

Üye

Üst Alt