Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye

Dokunmayınca böyle oluyormuş:D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
asgsadagsfadsdf :D @mr.bell

Rica ederim. @dragonmhmt

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Masaüstü sürüm yaparsak ? :D
Bide siz siz olun nexus u wp cihazıyla falan değiştirmeyin :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

mr.bell

Üye
Ben yedirdim öyle indirdim telefona,kurnazlığı bileceksin:D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Niye, sen değiştirdin mi? :D :D

Masaüstü de yemiyor ya, denemiştim. Öyle hatırlıyorum.
Değiştirdim 1020 ile, ertesi gün adamdan geri aldım telefonumu, allahtan alabildim yani.
Ben yedirdim öyle indirdim telefona,kurnazlığı bileceksin:D
Aynen bende yaptım :D
Verdiğim adam 5.0.1 e güncellemişte hala bazı hatalar var clash of clans da mesaj yazarken falan klavye kapanıyor oyunlardan atıyo falan. Geri kit kat a mı dönüyüm yoksa ondan daha iyi dediğiniz birşey varmı ?

• Beğen
Tepkiler: Invoke

mr.bell

Üye
Şimdi bu meizu mx4 telefonunda kullanılan romun bizim telefona portlanmış hali var mı?
Yada miui6 en son alphaydı sanırım stabil olarak geldi mi acaba?
iPhone 6 da %100 den %99 a düşene kadar adam whatsapp ve safari kullanarak %1 ile en az 30 dakika ekran alıyor.
Bizimde canımız çekiyor,şu lollipopu stabil yapsınlar artık :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
mx4 değilde şu sense 6 noldu :D

mr.bell

Üye
O iş yaş bence :D

mr.bell

Üye
Şunu merak ettim,G3 romunu portlamışlar G2 için.
Aynı romu kursak çalışırmı bizde.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sanmam illaki birşeyler çalışmaz. Yalniz buna neden başka cihazları portlamiyolar hep saf android anlamadim

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hepsine cevap veriyorum:

MX4'ün arayüzü FlymeOS: [OFFICIAL][Nexus 5][ROM] Flyme OS 4.1R - MaxiCep Meizu yayınlıyor direk Nexus 5 için, port falan değil.

G2 için yapılan G3 portu kesinlikle çalışmaz denemeyin başka cihazın romunu. Açılmaz cihaz, uğraşırsınız.

Miui 6'nın port olayı durmuş, ne kadar yaptılarsa o kadar.
Sense zaten en baştan durmuştu bunu söylemiştim. :D Yok yani sense falan. Bunlara gerek de yok aslında. Lollipopda da şarj konusunda hadi bir tık daha ileri gitsinler ama bence çok şey bekliyorsunuz ve boşuna bekliyorsunuz. Iphone 6 %1 30dakika biraz abartmışsın sanrım, gerçi görmedim bilmiyorum.

Bu arada PA 5.0.2 Alpha 1 yayınlamış bugün.

• Beğen
Tepkiler: mr.bell

mr.bell

Üye
Ekran görüntülerini tekrar görürsem atarım.
Paranoid sonunda gelmiş demek,biraz daha uğraşsınlar onuda denerim.
Teşekkürler:D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Rootlu telefonuna PIE yüklemek isteyenler;

Pie control free sürümü marketten indirin. Görseller yeterince dandik duruyor ama ayarlardan PA'daki minimal bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Tabi bir de navbarı kaldırmak lazım. Build.prop düzenliyoruz. Direk en alta şu satırı ekleyin;
Kod:
qemu.hw.mainkeys=1

Reboot.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Araçlara kolayca erişebilceğiniz Lazy swipe diye bi uygulama var playde deneyin.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Araçlara kolayca erişebilceğiniz Lazy swipe diye bi uygulama var playde deneyin.

Özellikle Nexus 6 gibi büyük cihazlarda çok daha kullanışlı olabilecek bir uygulama.
@mr.bell Sende Xperia Klavyede ayarlara tıklayınca durduruldu hatası geliyor mu? Hep gelirdi de neden bilmiyorum bende gelmiyor artık. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5 de küçük sayılmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt