Ne la buHacı, IOS'un daha iyi bir yazılım olduğunun aksini iddia etmeyeceğim tabiki ama burada bir konu vardı lollipop da nexus 5 kasıyor diye... Bir de ss atmışlar, boşta ram yok neredeyse. Enteresan bir durum. Ben de ne kadar uygulama varsa açmıştım ve ondan ona geçtim, baştan yüklenen olmamıştı. Yani diyeceğim o ki; uygulamayla alakalı da olabilir.
Saçmalama.
Rootlu olanlara tavsiye ederim, gerçi önceden görmüşsünüz belki ama...Android L Bootanimation 60FPS - MaxiCep
Ne la bu
Nu ne la ne işe yarıyı![]()
Daha güzel oluyor. 
Cwmden flashlasak60fps işte.Daha güzel oluyor.
![]()
olmaz miCwmden flashlasakolmaz mi
Aman ötekine ugrasamamOlmaz. Flashlayamazsın zaten hata verir.

Sanirim stabil bi sekilde alamazsin50K almak için ne yapabilirim![]()
Aman ötekine ugrasamam![]()
60fps big yaptım.Alt tarafı acilis animasyonlu olsa nolcak olmasa ne olcakİki saniyelik iş. Çok daha akıcı geldi bana.60fps big yaptım.

Görsel şekilde alayım sonra dilerim kerneli felan sıkıntı yokSanirim stabil bi sekilde alamazsin

Alt tarafı antutu, olsa ne olacak olmasa...Görsel şekilde alayım sonra dilerim kerneli felan sıkıntı yok![]()
Alt tarafı acilis animasyonlu olsa nolcak olmasa ne olcak![]()

Externalı 2.9a çektim tel açılmıyor 2.8de antutu kırmızı 40bin verdiAlt tarafı antutu, olsa ne olacak olmasa...
Overclock yapsan biraz daha artar ama 50 zor sanırım.
![]()
200 fazlasını stock romda aldım dedimya sana stabil oynayarak alamazsın böyleExternalı 2.9a çektim tel açılmıyor 2.8de antutu kırmızı 40bin verdi
2.6 da bu sonucu aldım![]()