Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sponsorlu Bağlantılar
Emrah_-06
Üye
Mesela real boxing acilmiyodu 5 e gore guncellemisler şimdi açılıyo ama KitKat a mi donsem ya
UpOneTR
Üye
Seni seçtim pikaçu
Yarin araniza bende katiliyorum
UpOneTR
Üye
Beyler htc desire 816 ya göre kamera pek tatmi etmeyecek gibi geliyo ama
Ön kamerasi nasil bunun ?
Ve pil performansi kotu diye duydum sizce ?
Emrah_-06
Üye
Desire vardi bi arkadaşta bakmistim. Ondan iyi olduğunu düşünüyorum kameranın. Arayüz akiciligi falanda ondan kat kat iyi takilmalar oluyodu onda. Pilide bigünü rahat cikariyo
Desire vardi bi arkadaşta bakmistim. Ondan iyi olduğunu düşünüyorum kameranın. Arayüz akiciligi falanda ondan kat kat iyi takilmalar oluyodu onda. Pilide bigünü rahat cikariyo
Desire 3 haftadir kullaniyorum takilma sorunu yok. S400 olmasina rağmen
Sorduğum şey kamera var. Şarj
Ön kamera 2mp dimi gece görüşmelerde nasil acaba 816da 5mpydide
Emrah_-06
Üye
Gece hic birinden birşey bekleme on kamera konusunda. Genelde standart tir zaten
İlk mesajda 32 gb model turkiyede yok yaziyo
Başka ne var 16 gb mi ?
Ve sd kart girisi varmi bunun?
Anil-D
Üye
nexusde hafiza karti takilmiyor
avast
Üye
Eger bi apple almiyorsan ne yaparsan yap on kamerasi onemsi 816 dayimda var guzel telefon on kamera 5 mp ama bi 5s tadi vermedi retrikada bana ben begenmiyorum androidleri bu konuda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Pişman olmazsın hacı. Şarj da geyet iş görüyor. 5.0 ile daha iyi ki daha da iyileşir zamanla.
Aynen az once uygulama cekmecesine basmadigim halde arkada ana ekran ama gosterilen yani tiklanan cekmece oldu duzeltemedim kapat ac yaptim bi 5.1 lazim 5.0.1 de olur