Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
Yalnız android 5.0 mükemmel çok hızlı ve animasyon tasarım herşeyi mükemmel ötesi

byAndroid

byAndroid

Üye
Cm 12 de aralikta gelcekmis heralde

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Biz hâlâ bekliyoruz. :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Ben sıkıldım bile :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

mr.bell

Üye
Cihazı rootlamak için senin paylaştığın uygulama yetiyor değil mi bilgisayarda çalıştırsak.
Birde cwm için bir şey paylasmissin ama daha önce google playdan yüklüyorduk onu.

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
aranızda klon imei cihaza güncelleme yapan var mı arkadaşlar

mr.bell

Üye
Ben bu cwm yi google play storedan ron manager indirip kurmaya çalıştım.Ama kurulmamış.Senin attigin dosyadan nasıl kuracagim tekrar özet geçme şansın var mi?

mr.bell

Üye
Rom Managerdan hallettim teşekkür ederim.Hakikaten rootlu cihaza alışınca farklı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

mr.bell

Üye
Öncelikle Xperia klavye ve G3 ün klavyesini kullanıyorum normalde ama nedense G3 klavye çalışmadı herhalde Lollipop ile uyumlu değil.
Aynı zamanda elemantal kernel kullanıyorum arada bir değiştirerek knock knock açarak falan.
Cwm kurmak zaten başlı başına konfor gerek wipe data olsun gerek wipe cache olsun.
Walkman kullanıyorum şu aralar değişiklik olsun diye onada alıştım gibi bir şey oldu ama kurmak için zip den kurmak gerekiyor.
Ekran kayıt için gereken bir uygulama var root izni ile çalışıyor vs vs...
Cihazımı bugüne kadar yaklaşık 350 kere şarja takmışım.Genelde %10 lara düşünce takarım.
Bu cihazın pili kaç döngü yapar.Kullanım ömrü ne kadardır ne kadarı kullanılmıştır.Önceleri tam şarj olduktan sonra *#*#4636#*#* yazınca pil bilgilerindeki kısımda 4386 falan yazardı şarjtan çekince %100 iken o değer 4330 falan olurdu.Şimdi 4325 e kadar kablo takılı tam şarj halinde iken,ardından kabloyu çekince 4265 düşüyor.Yazın cihazı genelde 40 derece üstü kullandım oyun oynarken hatta bazen internette gezerken de gördü.
Ben sanki bir kayıp var gibi hissediyorum kullanırken.Servise verip bataryayı değiştirmelerini talep etsem mi yada verdiğim zaman degistirmeleri için nasıl bir talepte bulunmam gerek.

avast

avast

Üye
Öncelikle Xperia klavye ve G3 ün klavyesini kullanıyorum normalde ama nedense G3 klavye çalışmadı herhalde Lollipop ile uyumlu değil.
Aynı zamanda elemantal kernel kullanıyorum arada bir değiştirerek knock knock açarak falan.
Cwm kurmak zaten başlı başına konfor gerek wipe data olsun gerek wipe cache olsun.
Walkman kullanıyorum şu aralar değişiklik olsun diye onada alıştım gibi bir şey oldu ama kurmak için zip den kurmak gerekiyor.
Ekran kayıt için gereken bir uygulama var root izni ile çalışıyor vs vs...
Cihazımı bugüne kadar yaklaşık 350 kere şarja takmışım.Genelde %10 lara düşünce takarım.
Bu cihazın pili kaç döngü yapar.Kullanım ömrü ne kadardır ne kadarı kullanılmıştır.Önceleri tam şarj olduktan sonra *#*#4636#*#* yazınca pil bilgilerindeki kısımda 4386 falan yazardı şarjtan çekince %100 iken o değer 4330 falan olurdu.Şimdi 4325 e kadar kablo takılı tam şarj halinde iken,ardından kabloyu çekince 4265 düşüyor.Yazın cihazı genelde 40 derece üstü kullandım oyun oynarken hatta bazen internette gezerken de gördü.
Ben sanki bir kayıp var gibi hissediyorum kullanırken.Servise verip bataryayı değiştirmelerini talep etsem mi yada verdiğim zaman degistirmeleri için nasıl bir talepte bulunmam gerek.
Sen benden daha takintilisin lan 5 mAh icin bataryami degisir

• Beğen
Tepkiler: mr.bell

mr.bell

Üye
Teoride ne kadara tekabül eder bilmiyorum ama hakkımız ise almak lazım millet başka teleronları değiştiriyor çatır çatır.

avast

avast

Üye
Sacma her batarya azaliyi bu sekilde azalacak azalacak diye bakarsan paronaya olursun 1.5 sene kullan garanti bitmeden degistir

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız mah ile mV aynı şey değil önce bunu söyleyeyim. :D @avast

Kullandıkça değer düşer zaten. Diğer türlü batarya ölümsüz olurdu. Şarj et, şarj et kullan sonsuza kadar. Var mı böyle bir şey? İyice azalınca şarj gitmeyince değiştirirler garanti bitmeden verirsin. "Şarj çabuk bitiyor, pil ölmüş" dersin.

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
avast

avast

Üye
La uygulama google chrome falan kapaniyo pat diye bu ne la 5.1-5.2-5.3-5.4-5.5 gelsin artik anaa
Abi programa giriyorum hic hata vermeden kapaniyo ana ekrana donuyo ne is

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Real boxing açmaya çalıştığımda real boxing çalışmayı durdurdu diyo hala uyumsuz uygulamalar var demekki :D

avast

avast

Üye
Real boxing açmaya çalıştığımda real boxing çalışmayı durdurdu diyo hala uyumsuz uygulamalar var demekki :D
O durdu deyip kapaniyo bendeki hic bisey dmeeden kapaniyo cart diye ana ekrana donuyo

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Benimki açılmadan hata veriyo :D

avast

avast

Üye
anaa anlatamıyom derdimi abi google kromda geziyom sayfayı iteliyom cart diye gidiyo bu sorun var

Üst Alt