Öncelikle Xperia klavye ve G3 ün klavyesini kullanıyorum normalde ama nedense G3 klavye çalışmadı herhalde Lollipop ile uyumlu değil.
Aynı zamanda elemantal kernel kullanıyorum arada bir değiştirerek knock knock açarak falan.
Cwm kurmak zaten başlı başına konfor gerek wipe data olsun gerek wipe cache olsun.
Walkman kullanıyorum şu aralar değişiklik olsun diye onada alıştım gibi bir şey oldu ama kurmak için zip den kurmak gerekiyor.
Ekran kayıt için gereken bir uygulama var root izni ile çalışıyor vs vs...
Cihazımı bugüne kadar yaklaşık 350 kere şarja takmışım.Genelde %10 lara düşünce takarım.
Bu cihazın pili kaç döngü yapar.Kullanım ömrü ne kadardır ne kadarı kullanılmıştır.Önceleri tam şarj olduktan sonra *#*#4636#*#* yazınca pil bilgilerindeki kısımda 4386 falan yazardı şarjtan çekince %100 iken o değer 4330 falan olurdu.Şimdi 4325 e kadar kablo takılı tam şarj halinde iken,ardından kabloyu çekince 4265 düşüyor.Yazın cihazı genelde 40 derece üstü kullandım oyun oynarken hatta bazen internette gezerken de gördü.
Ben sanki bir kayıp var gibi hissediyorum kullanırken.Servise verip bataryayı değiştirmelerini talep etsem mi yada verdiğim zaman degistirmeleri için nasıl bir talepte bulunmam gerek.