Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Boot kilidini acmam gerektiğini de söyleseydiniz :D

Açman mı gerekiyormuş? :D Bilmiyordum ki. Developer preview'de gerekiyordu ama... :D :D
Ya da çift tıklamak yerine orada yönetici olarak cmd açarsanız sonra;
fastboot devices
flash-all
bitti. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Neyi yanlış yaptın anlamadım yukarıda yazdıklarını? :D
Dediğin gibi indirdim 5 in image dosylarını. Kapattım aldım o moda sonra bağladım flaş al a tikliyom yapiyo telefon aynisi gibi aciliyo herşey silinmiş o kadar. Bide driverlarla ugrastim. Sonra biyerde okudum boot açma falan her yerde karışık kurusuk. En son yine o moda alıp cmd den açtım flasladiktan sonra geri kapattım

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin gibi indirdim 5 in image dosylarını. Kapattım aldım o moda sonra bağladım flaş al a tikliyom yapiyo telefon aynisi gibi aciliyo herşey silinmiş o kadar. Bide driverlarla ugrastim. Sonra biyerde okudum boot açma falan her yerde karışık kurusuk. En son yine o moda alıp cmd den açtım flasladiktan sonra geri kapattım

Yüklendi mi sonunda? :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hem de emin olmak için kaç kere yükledim birazda olayı anlamak için. Sen o anlatımın başını bt acacaklarınıda yazda sıkıntı yasamasinlar benim gibi :D abi 5 dk lık ise kaç saat uğraşmışım ya

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hem de emin olmak için kaç kere yükledim birazda olayı anlamak için. Sen o anlatımın başını bt acacaklarınıda yazda sıkıntı yasamasinlar benim gibi :D abi 5 dk lık ise kaç saat uğraşmışım ya

Bilmiyordum ki ya, kusura bakma. Bende zaten açık olduğu için sıkıntı olmadı tabi. :(
Yazayım hemen. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bide nette karışık. Direk cmd den yapılışını kısaca gecersen daha iyi olur. BT açıkken garanti dışımı ? Root da yapsammı ya

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Düzenledim. Root nasıl yapacağını anlatan linki attım bir kaç mesaj önce yapmak istersen sen bilirsin. O basit.

BL açıkken garanti dışı(diyorlar), tekrar bl kapatmak için "fastboot oem lock" yazıyorsun cwmden. Yazdım şimdi bunları o konuya. :D

NEXUS

NEXUS

Üye
Ben yüklüyorum şuan

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen onuda kendim deneyerek buldum :D cmw yükleme ne bide. Yazmissin ya oraya stock flaslama cwm yüklemek istersen diye :D android 5 in root unuda anlatmissin oradan yaparım yaparsam. Oda clash of clans daki xmodgames için

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Clockworkmod, cwm, custom recovery. :D Rom ya da değişik zipler flashlayabilirsin onun aracılığıyla, xperia klavye gibi ya da işte vs...
Arkadaş o konuyu da yanlış yazmışım, neyse ki kimse uygulamamış. :D Neyse düzelttim şimdi.
recovery'i kernel gibi flashlatmışım yanlışlıkla. :D Açılmazdı valla telefonunuz. :agsagasgsdg :D

Tabi tekrar doğrusunu flashlayınca düzelirdi de zaten düzenledim konuyu şuan sıkıntı yok. :D

Vizelerden kafam çok iyi ya. afasgsdgsdhgx :D

NEXUS

NEXUS

Üye
Benimki iniyor :eller:

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Clockworkmod, cwm, custom recovery. :D Rom ya da değişik zipler flashlayabilirsin onun aracılığıyla, xperia klavye gibi ya da işte vs...
Arkadaş o konuyu da yanlış yazmışım, neyse ki kimse uygulamamış. :D Neyse düzelttim şimdi.
recovery'i kernel gibi flashlatmışım yanlışlıkla. :D Açılmazdı valla telefonunuz. :agsagasgsdg :D

Tabi tekrar doğrusunu flashlayınca düzelirdi de zaten düzenledim konuyu şuan sıkıntı yok. :D

Vizelerden kafam çok iyi ya. afasgsdgsdhgx :D
Sana güvenip is yapılmaz la :D önce yanlış yaptiriyon sonra doğrusunu :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yoo ben yapamayarak farkettim bt açacağımızı niye söylemiyon ilk yapiyom bide yüreğimemi indircen :D :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Google play müzik şarkıları çalmıyo ua

avast

avast

Üye
kardes bootloader kilidinia acmadan nexus toolkitde yuklemiyo flash all da yuklemiyo stogu 4.4.4 u bile bl acık degilken kuramazsın ben ilk kuruusumda lolipopu yanlıslıkla dp yi kurmusum :ehe sonra indirdim finali

NEXUS

NEXUS

Üye
Ben yükleyeli 1 saat oldu çok iyi ya gerçekten mükemmel

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Google play niye çalmıyo şarkıları ya

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
ya bende yükliceemde pc den klon imei olduğu için cesaret edemiyorum ota bekliyorum onunda geleceği yok :)))

avast

avast

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

Üst Alt