Kapıdada olur kredi kartınıda tanımlayabilirsin sanırım. Ama 100 tl hediye çeki varmı ona bak bi. Bu sadece netten alışverişler icin geçerli
bide mc 4 iniyo varmı baska 
Kapıdada olur kredi kartınıda tanımlayabilirsin sanırım. Ama 100 tl hediye çeki varmı ona bak bi. Bu sadece netten alışverişler icin geçerli
ne demekEyvallah kardeşim yardımcı olduğun için.
mc 4 ü bende indirdim güzel ama fazla oynamıyorum. san andreasıda oynamıyorum. dün forumdan biri rival knights önerdi çok güzel dene istersen bi bende yeni yeni çözüyorumemrah san andreası kurup bitirmeyi dusunuyorumbide mc 4 iniyo varmı baska
![]()
dur bakayım ama bana boyle gorevli falan olacak oyun bos bos gezmeyi vurmayı sevmemmc 4 ü bende indirdim güzel ama fazla oynamıyorum. san andreasıda oynamıyorum. dün forumdan biri rival knights önerdi çok güzel dene istersen bi bende yeni yeni çözüyorum

o ilk serideydi sonra revizyona gidilmiş şuankiler yenilerden merak etmeNexus 5'in tasarımı neden değişti? Hoparlörlerin olduğu yeri değiştirmişler sanırım? Neden? Şimdi alırsam eski tasarım telefondan çıkma riski var mı?

adamları attan düşürecen yadur bakayım ama bana boyle gorevli falan olacak oyun bos bos gezmeyi vurmayı sevmem![]()

o ilk serideydi sonra revizyona gidilmiş şuankiler yenilerden merak etme![]()

kutu ustune bakın eger S/N : 401 ile baslıyorsa son seriymis
.D benimki son seriymis mulu oldum simdi
beyler ögrendim eski seri yeni seri farkınıAllah Allah... Benimki eski mi acaba?![]()
kutu ustune bakın eger S/N : 401 ile baslıyorsa son seriymis
.D benimki son seriymis mulu oldum simdi 
Revizyon kasım ayında üretilen seride başlamış üretim tarihini öğrenmek için mesela 311k ile başlayan numaralarda baştaki 3 2013 ün 3 ü 11 ise 11. inci ayda üretildiğini gösteriyo