Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kapıdada olur kredi kartınıda tanımlayabilirsin sanırım. Ama 100 tl hediye çeki varmı ona bak bi. Bu sadece netten alışverişler icin geçerli

avast

avast

Üye
Kapıdada olur kredi kartınıda tanımlayabilirsin sanırım. Ama 100 tl hediye çeki varmı ona bak bi. Bu sadece netten alışverişler icin geçerli

emrah san andreası kurup bitirmeyi dusunuyorum :D bide mc 4 iniyo varmı baska :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Eyvallah kardeşim yardımcı olduğun için.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
emrah san andreası kurup bitirmeyi dusunuyorum :D bide mc 4 iniyo varmı baska :D
mc 4 ü bende indirdim güzel ama fazla oynamıyorum. san andreasıda oynamıyorum. dün forumdan biri rival knights önerdi çok güzel dene istersen bi bende yeni yeni çözüyorum

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nexus 5'in tasarımı neden değişti? Hoparlörlerin olduğu yeri değiştirmişler sanırım? Neden? Şimdi alırsam eski tasarım telefondan çıkma riski var mı?

avast

avast

Üye
mc 4 ü bende indirdim güzel ama fazla oynamıyorum. san andreasıda oynamıyorum. dün forumdan biri rival knights önerdi çok güzel dene istersen bi bende yeni yeni çözüyorum
dur bakayım ama bana boyle gorevli falan olacak oyun bos bos gezmeyi vurmayı sevmem :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5'in tasarımı neden değişti? Hoparlörlerin olduğu yeri değiştirmişler sanırım? Neden? Şimdi alırsam eski tasarım telefondan çıkma riski var mı?
o ilk serideydi sonra revizyona gidilmiş şuankiler yenilerden merak etme :)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
1200'e düştüğü olmuştu teknosada, indirimleri falan takip et.
o ilk serideydi sonra revizyona gidilmiş şuankiler yenilerden merak etme :)

Neresi değişmiş la? Siz de hoparlör nerede? :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ya şimdi bu ilk çıktığında gelenlerde hoparlör delikleri falan küçükmüş ses tuşları kilit tuşları falan iyileştirilmiş yenilerinde

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah... Benimki eski mi acaba? :(

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yok o ayırt ediliyo seri numarasının başından yada sonundan olması gerekti

avast

avast

Üye
e nasıl ayırt ediliyo dur simdi canım sıkıldı ya :D yeniler nasıl eskiler nasıl

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bekleyin resim atcam

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
La keşke söylemeseydim hepinizin içine kurt düştü :D

avast

avast

Üye
beyler ögrendim eski seri yeni seri farkını :Dkutu ustune bakın eger S/N : 401 ile baslıyorsa son seriymis :D .D benimki son seriymis mulu oldum simdi :D
Allah Allah... Benimki eski mi acaba? :(
beyler ögrendim eski seri yeni seri farkını :Dkutu ustune bakın eger S/N : 401 ile baslıyorsa son seriymis :D .D benimki son seriymis mulu oldum simdi :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bakın dostlar alttaki resimde delikler daha küçük. Ayrıca seramik ses ve güç tuşları gövdeye biraz daha gömülmüş durumda.
Revizyon kasım ayında üretilen seride başlamış üretim tarihini öğrenmek için mesela 311k ile başlayan numaralarda baştaki 3 2013 ün 3 ü 11 ise 11. inci ayda üretildiğini gösteriyo

• Beğen
Tepkiler: Invoke
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Revizyon kasım ayında üretilen seride başlamış üretim tarihini öğrenmek için mesela 311k ile başlayan numaralarda baştaki 3 2013 ün 3 ü 11 ise 11. inci ayda üretildiğini gösteriyo

Yani ben alırken ne olmasına dikkat etmeliyim? 401 ile mi başlayacak?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
401 de 2014 1. ay oluyo sanırım. zaten büyük ihtimal öyle olur

Üst Alt