Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ben de yeni sürümü yüklemiştim de launcherı bayağı iyileştirmişler. :D

mr.bell

Üye
Bana şuan daha iyi geldi çünkü özelleştirme daha fazla.

mr.bell

Üye
Şimdi o renk farkı şarjı etkiliyorsa ve kişiselleştirme katıyorsa çok şey değişir:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Elementalx flashladın mı yine?

(pa'ya flashladığını flashlama sakın. cm için olan versiyon farklı. ) @mr.bell

• Beğen
Tepkiler: mr.bell

mr.bell

Üye
Onu söylemiştin sanırım daha önce o yüzden dikkat ettim ve CM için olanı kurdum.
Bakalım nasıl değerler göreceğiz.

mr.bell

Üye
Gerekli bilgilendirmeyi diğer mesajlarda konu sahibi yaptı zaten,kullanıp kullanmamak sana kalmış:)

blackaid

blackaid

Üye
nexus 5 ilgili sorularım olacak hafızanın 16gb olması sorun oluyormu android de oyunlar uygulamalar özellikle gps uygulamaları fazla yer kaplıyor telefona sd kart takılsa iyi olurdu birde 16 gb ın ne kadarını kullandırıyor

avast

avast

Üye
12.5 gb sini kullanabiliyosin yeterli ya
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu nasıl acılıyor böyle ya :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 ilgili sorularım olacak hafızanın 16gb olması sorun oluyormu android de oyunlar uygulamalar özellikle gps uygulamaları fazla yer kaplıyor telefona sd kart takılsa iyi olurdu birde 16 gb ın ne kadarını kullandırıyor

Sana bağlı, idare ediyoruz. :D Takılsaydı elbetteki iyi olurdu. 12.5GB boş yer kalıyor sana. Ben dizi izliyorum. 720p. Bir sezonu atarım 4GB yaklaşık. Sonra bitince onu siler, diğer sezonu atarım. 2.5GB'ı geçkin de oyun var. :D Az biraz da pdfler, apkler, romlar, kerneller falan filan(1GB da bunlara harcıyorumdur, tahminen. :D) Gerisi de müzik ve fotoğraflar.
500-600 mb boş yerim kaldı. :D Biraz sıkıntı oluyor işte. Misal geçen bir yere gidiyorduk, dedim ki şu filmi de atayım izlerim. Atmak için dizilerden bir kaç bölüm silmek zorunda kaldım. Böyle bir döngü ile idare edebilirsin. :D

avast

avast

Üye
Nexus5 Ankaranin yagmurlari :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady, Invoke ve kamikaze456

mr.bell

Üye
Stock kullanan arkadaşlar hemen indirsin,gözümüz aydın beklenen haber geldi:)

• Beğen
Tepkiler: Invoke

mr.bell

Üye
Yalnız G2 kullanan arkadaşa dedim ki 4.4.3 gelmiş.Bize ne zaman gelir dedi,çıkmaz ayın son çarşambası dedim.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
4.4.3 güncelleyenler, gözlemlerini yazsın. :D

Resmi tapatalkla mı yükledin, @avast? Çözünürlük düşmüş. :D

avast

avast

Üye

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm, demek ki ota ile ulaşmamış. Yarın bir gün gelir ota ile de ama istersen factory img indirip flashlayabilirsin.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada yeni sürümdeki gpu driverları taa ekimdeki driverlar yani eskisindekinin aynısı. :D
Halbuki qualcomm daha mayısın 30unda yeni güncelledi driverları.

Üst Alt