Herhalde geliştirici konferansında haberini verirler.
Invoke Üye Konu Sahibi mr.bell' Alıntı: Herhalde geliştirici konferansında haberini verirler. Genişletmek için tıkla ... Ne zaman?
mr.bell' Alıntı: Herhalde geliştirici konferansında haberini verirler. Genişletmek için tıkla ... Ne zaman?
Invoke Üye Konu Sahibi mr.bell' Alıntı: Düzgün çalışan Miui rom var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu denemedim, denemen lazım. -- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu da güya çok düzgün yapmışlar, yayınlayacaklardı yeni versiyonu. Üstünden ay geçti hala yayınlamadılar. (Bir sürü hata var.) Bence boş ver miuiyi.
mr.bell' Alıntı: Düzgün çalışan Miui rom var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu denemedim, denemen lazım. -- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu da güya çok düzgün yapmışlar, yayınlayacaklardı yeni versiyonu. Üstünden ay geçti hala yayınlamadılar. (Bir sürü hata var.) Bence boş ver miuiyi.
mr.bell Üye O zaman Cm11 ile Purity arasında yazı tura atıp öyle seçeneğim,İkon paketi var mı peki millet ilginç ikonlar koymuş
O zaman Cm11 ile Purity arasında yazı tura atıp öyle seçeneğim,İkon paketi var mı peki millet ilginç ikonlar koymuş
Invoke Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: Apex cok sarj yermi yemiyosa ben yukleyim Genişletmek için tıkla ... Şuankinden farklı olmaz.
avast' Alıntı: Apex cok sarj yermi yemiyosa ben yukleyim Genişletmek için tıkla ... Şuankinden farklı olmaz.
avast Üye -qarapapaq-' Alıntı: Şuankinden farklı olmaz. Genişletmek için tıkla ... yukleyim apecte tema falan varmı peki
-qarapapaq-' Alıntı: Şuankinden farklı olmaz. Genişletmek için tıkla ... yukleyim apecte tema falan varmı peki