Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yok.
Stoga geri döndüm de. Bu hangouts beni kil etti :D paranoidin SMS MMS. Programı nasil mert bide launcher falan kullaniyomusun bi ana ekran gorujtusucatarmisin

Bunu dene.

SS atamam şuan görüntü alacak ekranım yok. :D Xperia Launcher vardı normalde. :ehe

avast

avast

Üye
Nadi görüntü alacak ekran yok su alt tuşlarla pie te bakicam. Ekranda

avast

avast

Üye
:D. Ahah :D haledicem ya düzeltmeyi kaparim yada başka bisey yüklerim

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ne istediğini anlamadım ki hacı? Stock'a pie mi yüklemek istiyorsun? Uygulamalar var bunun için tabi root gerekir.

avast

avast

Üye
Yok yani stovk olmak zorunda değil pie kullanislimi ekran görüntüsü falann varmi yani alttaki tuşlar kapanincada kullanımda silinti oluyormu

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
pie alışınca kullanışlı oluyor. :D hacı sen pa yükledin aynı saat geri döndün stock'a. 1-2 gün kalır insan, bakar. beğenmezse döner. :D Şimdi ben nasıl anlatayım kullanışlı mı? :D SS ile olacak iş değil de youtube'dan videolara bak. :ehe

avast

avast

Üye
Ya döndüm bu hatalari falan alinca :D bide gaps yapmamistim ondan döndüm :D pieyi aktif edemedimki bide. Yari türkçe. Yari İngilizceydi :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende şuan fleksy diye bi klavye deniyorum playden bi bakın isterseniz. Şuan telde 3 tane klavye kurulu swiftkey var tuşların dikey olması biraz zorlaştırıyo a.ı.type var oda ta sürüm değil yoksa on numara

avast

avast

Üye
A.i type nasi tam surum yapariz

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
satın alınca oluyo. ama son güncellemeyle baya bi ios 7 teması falanda gelmiştiSon sürüm 2.1.0.5 sanırım. Tam yapabiliyosanız yada full ünü bulabiliyosanız iyi olur

avast

avast

Üye
Ucuzsa aliyim brn kac lira

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
10.01 tl

avast

avast

Üye
Oy :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
her 15 günde bi kaldırıp tekrar yüklüyorum. Ama diğer temaları falan kullanılmıyo tabi. Halletmek lazım :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bu eski sürüm.

avast

avast

Üye
Fark. Ne

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Fark nee yeni temalar falan yok. Tema dediysem sadece görüntü olarak değil mesela windows phone temasında tuşlar birleşik iphone 4 temasında ayrı falan gibi

avast

avast

Üye
Bu kotumu

Üst Alt