Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Dener yazarım buraya.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Qualcomm'un yayınladığı yeni driverler var, büyük ihtimalle custom romlarda zaten dahil edilmiştir ama stock romda dahil değil. Stock kullananlar yeni driverları flashlarsa oyunlarda daha büyük performans alır. :D

avast

avast

Üye
Stock romdaki vatandaşlar, benchleri lüzumsuz bulup hep eleştirsem de sizden bir antutu yükleyip ss atmanızı ya da puanı yazmanızı rica edeceğim. :D @avast @Emrah_-06
tamam artda mı antutu yapayım yoksa dalviktemi :D

mr.bell

Üye
Telefon sıcaklığı 34 derece idi,internet bağlantısı kapalı,dalvik modda 25 bin civarı aldı.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Enteresan. :hmmm

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben o sonuçlara gıcık oluyorum ama yapcam senin için :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bir de şu kılıf varya bizim, slim armor. Çıkaramadım lan onu. :D Telefonu çok fena kavramış. :D

avast

avast

Üye
benim stockta aldıgım puanı gorseniz dalga gecersiniz :D

avast

avast

Üye
diskavrivkadar aldim beni test ediyo sanirim

avast

avast

Üye
18 k ne abi la dalga gecer gbi

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

mr.bell

Üye
Sadece Paranoid yükledim,driveri nasıl kuracağız:(

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Benimkide 19.800 mü öyle bişeydi. Ilk aldığımda yaptım 28 bin küsürdü. Çok saçma gercekten bunlara bakıp telefon alanlar var

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
telefon sıcaksa falan yapmayın test. soğuyunca yapın. :D Yoğun değilken yapın yani. termal throttling denilen bir olay var işlemcide, çok ısınınca performansı düşürüyor.
Benimkide 19.800 mü öyle bişeydi. Ilk aldığımda yaptım 28 bin küsürdü. Çok saçma gercekten bunlara bakıp telefon alanlar var

Saçma tabi, bunlar pek bir şey ifade etmiyor. Antutada 37k alan nexus 5 de var. :D
Sadece Paranoid yükledim,driveri nasıl kuracağız:(

Sen de kuruludur zaten.

avast

avast

Üye
sıcak falan degil sarjda abi o ne oyle arta gecsem heralde 13 k falan alır dur bide arta geciyim

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Keşke senden hiç böyle bir şey istemeseydim. :/Şimdi günlerce "benim telefon mu bozuk" diye düşüneceksin. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bide şu a.ı type yi bulsak :D

avast

avast

Üye
Ahahahah :D

Üst Alt