Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Batarya oyunun optimizasyonuna da bağlı biraz.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hayır aslında gerçekten öyle % 10 luk bi fark oynar. Buda normal kullanımda 1 1,5 saat e falan denk gelir. Antutuya gelince ben onu yükleyip test yapma gereksinimi bile duymuyorum çünkü ço saçma. Telefonun hızı performansı ortada ordaki yalan yanlış şeylere gerek yok :)

avast

avast

Üye
Hayır aslında gerçekten öyle % 10 luk bi fark oynar. Buda normal kullanımda 1 1,5 saat e falan denk gelir. Antutuya gelince ben onu yükleyip test yapma gereksinimi bile duymuyorum çünkü ço saçma. Telefonun hızı performansı ortada ordaki yalan yanlış şeylere gerek yok :)
hani g2 nin bataryasi harika falan diyolardıya bende 2 gun gidiyo sanıyordum bugun test edince baktım nexusla aralarında 2-3 saat fark oynar diye dusundum

mr.bell

Üye
Daha fazla fark olur,tahmini 9-10 saat bir fark olur kanaatimce.

mr.bell

Üye
En olmadı CM11 kurar mutluluklar dilersin o arkadaşa:)

avast

avast

Üye
nasıl 9-10 saat fark olurmu okadar yaa :D simdi nexus la 4 saat ekran goruntusu alınca 13 saat acık kalıyo telefon g2ye 23 saat mi acık kalacak ? :Dcm 11 nasıl ya varmı kullanan birde nexus icin 4.2.2 varmı antutu testi iyamak icin :D :D

mr.bell

Üye
Test için de CM11 kurun farkı görürsünüz:)
G2nin ekran süresi rahat 6 saati geçiyor bu da açık kalma süresinde bize oranla fark ettirir ama bu işler kullanıma bağlı:)
Ayrıca CM11 de G2yi geçiyor testte ama mühim değil o test ya:)

avast

avast

Üye
Ya bu clash of clans da zirt birt wifi kopuyo kafayi yiycem700mah fark var arada 10 saat fark ediyorsa uzulurum keske g2 alsaydim diye ya :D bugün test yaptiktan sonra rahatlamistim fark fazla değilmiş diye

mr.bell

Üye
Bu en fazla ihtimal ama:)

avast

avast

Üye
:D 10 saat ne demek be abooov :D

kamikaze456

kamikaze456

Üye
10 saat fark atamaz en fazla 2 bilemedin 3 saat atsın. Bi de unutulmaması gereken bi konu var G2 gayet iyi optimize edilmiş nexus biraz yaban kalmış :) moto x dalvik ve bionic güncellemesini yaptım gecen gün pile bi artısı varmı pek anlamadım ama G2 yi solladım stoc romla :) insanın bi an hoşuna gidiyor :)
İyi forumlar..

avast

avast

Üye
Evet bende anlayamadim bu donanimla nexus 5 un sorunu ne neden böyle kaliyor anlayamadim

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Android 4.4.3 le nexus 5 antutada kac aliyor ? Ve herhangi bir sorunu var mi pil ve kamerasi nasil?

avast

avast

Üye
4,4,2 dede bi sorun yok hic takilma, yasamadim henüz ve telefonda 58 uygulama kurulu bunlara asphalt8 mc4 falanda dahil takilma yasamadim kamerasiyla çekilmiş bir iki resim ekleyeyim buraya karari sen ver @jiraiya06

• Beğen
Tepkiler: 2495243
avast

avast

Üye
Android 4.4.3 le nexus 5 antutada kac aliyor ? Ve herhangi bir sorunu var mi pil ve kamerasi nasil?

Bunlari nexus 5 le cektim

Pil 3 saat ekran la ful wifi acil 12 saat ama wifisiz mesajlaşma 3 saatle 16 saat falan buluyor konunun ilk sayfasına bakarsanız cm11 le 1,5 günü bile goruyo henüz 4.4.3 yayinlanmadi

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve 2495243
2495243

2495243

Kapalı Hesap
Bunlari nexus 5 le cektim

Pil 3 saat ekran la ful wifi acil 12 saat ama wifisiz mesajlaşma 3 saatle 16 saat falan buluyor konunun ilk sayfasına bakarsanız cm11 le 1,5 günü bile goruyo henüz 4.4.3 yayinlanmadi
Anladim cok tesekkurler ancak nasıl 4.4.3 hala yayinlanmaz cikti diye duymustum
Bir de mobil veri acik ne kadar gidiyor

avast

avast

Üye
Bahsettiğim 4 saat ekran suresi ile ful 3 g acik + clash of clans oynayarak 12 saat bir iki sayfa geride vardi 4,4,3 test aşamasında henüz yayinlananda Amerika da bi operatöre yayinlandi sadece ama gelmesi yakindir malum nexus lar güncelleme beklemiyor pek

• Beğen
Tepkiler: 2495243
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Cm 11 i @qarapapaq kullanıyodu sanırım ondan bilgi al. 9 10 saatte fark olmaz aynı işlemi yapın belki 1.5 saat sonra falan kapanır.

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Nexus 5 kullanan arkadaslar sizce g2 mi nexus 5 mi

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Beklentilerine bağlı. İkisindede pişman olmazsın bence.

Üst Alt