Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Benim gördüğüm şarj yüzdesi düştükçe voltaj da düşüyor.

avast

avast

Üye
Ama %100 ken ki değerlerine bakiyorum iki gün önce 4338 di simdi 4332 :D günde 2 defa sarja takiyorum bi sabah bi aksam anca yetişiyor

mr.bell

Üye
Şarja takarken açık bağlantı uygulama vs varsa kapatın öyle şarj edin değerlerde değişiklik olur

avast

avast

Üye
Antivurusum sürekli aktif kaspersky

zookayy

zookayy

Üye
Ben buna iyi taktim şarj çok Lisa gidiyor ya sabah cikiyorum oyun oynuyordum okulda biraz 06 dan 15 e kadar %20 şarj kaliyo :D killandim bataryami bozuk acaba diye

Gene iyi gidiyomuş kıllanma

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Benim 2 günde bir taktığımda oluyor. Eğer kullanmazsam. Normal kullanımda 1 gün rahat çıkarıyorum. 3.5 saati geçgin ekran süresi. :D

mr.bell

Üye
CM11 olmasının avantajları:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
CM11den ziyade işlemci çalışma profilleriyle alakalı. Biraz daha uzun gidiyor, stock roma göre ama zaten pek yoğun kullandığım söylenemez. :D

mr.bell

Üye
Yerine göre en aza indiriyordur:)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
avast

avast

Üye
Yoğun kullaninca boyle oluyor baya az gidiyor :D Normalmi bu çok cabuk bitiyor gibi de

mr.bell

Üye
Bana kalırsa normal bir değer.

avast

avast

Üye
Abi 8 saatte şarj bitiyor ya duracell ek batarya alcam yada bulursam sarjli kilifBu is gorurmu http://

mr.bell

Üye
Pek iş görmez,boşken tam doldurmaz.Eğer böyle bir şey alacaksanız Sonynin benzer ürünleri var.

avast

avast

Üye
Nazil birşey onerirsiniz ?

mr.bell

Üye
Sony CP-F5B gayet yeterli bir ürün

mr.bell

Üye
Kullanmıyorum ama 5000 mah yeter herhalde:)

avast

avast

Üye
Kullanıyor musun?2 day 3 hour 49 minute :D %16 daha var. :p sizi fakirler @avast

3 buçuk saat ekran süresi.
Ya benim telefonu bozuk bende neden boyle allahim yarabbim kafayi yiycem benim SS normal değilmiş

Birde bu tarz sarjlli kiliflar nasil

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bozuk falan değil merak etme. Oyunlarda nette falan su gibi gidiyo durum bendede böyle, ama sürekli mesajlaştığım halde kolay kolay bitmiyo şarjı.İstersen alabilirsin ama daha güçlü olanı varsa onlarada bak bununda fazlasıyla faydası olacaktır türkiyede yokmu

mr.bell

Üye
Kargo ücreti fazla olabilir.

Üst Alt