Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Bi arastirsak alacak varsa iki uç tane sipariş ederiz :D

mr.bell

Üye
Sony ürünlerine göz attınız mı?

avast

avast

Üye
Vaktim hocam 5000mAh 200 lira :D ama ihtiyacimi karsilarmi bilmiyorum yani bakin bendeki son durum boyle

4 saat ekranla 12 saat gidiyor günü zor cikariyo 4 saat fazlami acaba :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bikere sende benim clash of clans oynuyosan o şarjın bitmemesini bekleme sadece oyun değil mobil veri yada wife da açık kaldığından çok yiyo. 5000 mah da az değil fazlasıyla yeter

avast

avast

Üye
Ben clash of clansa yeni basladim :D da 4 saat ekran 12 saat iyimi :D boyle giderse şarki bitecek diye kullanmamaya düşünüyorum :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
valla ben o göstergeden bişey anlamıyorum :D

avast

avast

Üye
:D telefon 12 saat acil kalmis 12 saat içerisinde 4 saat ekran kullanilmis iste

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bu arada 5000 mah olan batarya 200 tl diyosun 13000 mah var 83 tl

avast

avast

Üye
Markasi Sony mi ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Powerbank kılıfı aldığım sitede gördümde.

avast

avast

Üye
Atarmisiniz bi bakayim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
buyrun :)

mr.bell

Üye
Hepsiburada da 100 tl idi sony.

avast

avast

Üye
Boyutu nasip ki acaba

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Fotoları var küçük bişeye benziyo. 13000 mah ne demek ya :D istersen samsungda var 9000 mah oda sony den ucuz

mr.bell

Üye
Önemli olan o değer gerçek mi ne kadar kaliteli ayrıca bu ürünleride şarj edeceksiniz,çok büyük olursa geceden sabaha dolmayabilir

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Açıklamasında şarj süresi 13 saat yazıyo. Öyle tabi şarj edilecek hepsi böyle

mr.bell

Üye
13 saat çok uzun bir süre.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yok ben 1 2 gün olmasını beklerdim

avast

avast

Üye
hocam bugun icimi rahatlatan bişey denedim :D

elime g2 ve nexus5 imi aldım ikiside sıfır arka planda uygulama calısmadan sirinler 2 yi yukledim kiisinede fabrika ayarlarına dondum :D sirinleri full parlaklıkta actım wifi acık tabi bu sırada 100 dakika sonra gittim aldım telefonu elime

Nexus 5' % 64'e düşmüş , LG G2 hâlâ % 73 teydi ben yarı yarıya fark olur psikolojisindeydim acaba g2 mi alsam diye pismanlık duyuyodum surekli bugun dershanedeki arkadasım biz gelince bu testi yaptık cokta fark yokmus dedim :D
ama antutu yapınca g2 35459 aldı nexusum 26673 aldı o neden oyle anlamadım donanım aynı ama antutu 4.4 e optimize degil sanırım dedi arkadasım ama batarya olayı rahatlattı beni biraz amacım bataryaydı bi nebze rahatladım :D

Üst Alt