Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Pil voltaji %100 ken 4327 mi bende oylede

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Takılmayın gençler sorun yok. :D

avast

avast

Üye
:D

avast

avast

Üye
Mert kaspersky almistimya ben silecektim bugün sitesine girdim siteden telefon nerde kim kullaniyo on kameradan habersiz resim çekiyor sana gösteriyor falan baya saglammis tavsiye ederim :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Almıştın ? Para mı verdin? :DHee, vermişsin. :D Yok, hacı ben kullanmıyorum anti virüs. :D

avast

avast

Üye
Ya babam aldi :D telefonu caldirma diye bende çalacak adam antivurusmu dinler dedim :D ama egleniyorum telefon milletteyken kitluyorum falan

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten işe yarayanı varmı ki zaten

Vardır belki bilmiyorum da zaten ne yükleyeceğini bileceksin biraz. Onu bildikten sonra benim gözümde antivirüs arkada şarj yemek dışında işe yaramaz. :D :D

zookayy

zookayy

Üye
Vardır belki bilmiyorum da zaten ne yükleyeceğini bileceksin biraz. Onu bildikten sonra benim gözümde antivirüs arkada şarj yemek dışında işe yaramaz. :D :D

Aynen ben görmedim ama dediğin gibi şarj sömürmekten başka sanki kendini güvende gibi hissediyon sadece

mr.bell

Üye
Uygulama değil androidin kendi içinde var.

avast

avast

Üye
Beyler :D

mr.bell

Üye
Normal bu tarz şeyler uygulama ile alaklıdır

• Beğen
Tepkiler: Invoke
avast

avast

Üye
Alamadim diye gülsüm zaten :D ya bu sabah şebeke yoktu ya asiri sinirlendim android neden sevilmiyordu anlasiliyo :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Biz de niye olmuyor bunlar. :p

avast

avast

Üye
Bende anlayamadim sabah kalktim birşey olmamis gibi devam ediyordum sonradan farkettim kapatip actim düzeldi

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bi kapat aç düzelir zaten. :D

avast

avast

Üye
Türk yöntemleri hemen :D :D

avast

avast

Üye
Launcher kullanan varmi varsa hangisi ne oneriyosunuz yoksa kullanmayalimmi simdi telefonu denemek için ne kadar oyun uygulama varsa yukluycemde 60-70 tane

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Launcher :pro:

Üst Alt