Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sponsorlu Bağlantılar
zookayy
Üye
Güzel değilmiş beya geri güncellemeyi kaldırdım alt menü çok kalın kalmış ama hala şarjı sömürmeye devam ediyo en iyisi 4.4.3 ü beklemek
zookayy
Üye
Arkadaşlar yukardan inen menüyü stock romda düzenleme (bir özellik ekleme felan) imkanı yok mu ya hayır ekranı döndürme niye yok yani atsana bi kısayol
avast
Üye
Haha evet bende senesinde beceremedim
Emrah_-06
Üye
Ekleyebilme şansımız varsa bende el feneri kısayolu istiyorum. Kamera güncellemesini beğendim bu arada
avast
Üye
Bende begendim
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Hilmi bunu sevdi.
PCde değilim, bakamıyorum ama xda kesin vardır, stock rom için istediğiniz ayarlar. Araştırın biraz ama en azından root gerekir.
Emrah_-06
Üye
Odun gibi değil mesela arayüz falan daha iyi olmuş lens bulanıklığı falan çok iyi
avast
Üye
Aynen
avast
Üye
Tam ortada donen şey ne anlatmaya calisiyo bana
Emrah_-06
Üye
Bekliyo gibi bişey. Kayıta başlayınca gidiyo zaten
Onunla alakalı,dilerseniz ekran döndürmeyi açıp video çekme kısmına gidip deneyebilirsiniz.Dik video çekmek pek mantıklı değildir,zira izlyeceğiniz televizyon ve bilgisayar yatay ekran.Haaa ben televizyonu dikerim öyle izlerim diyorsanız bilemem
avast
Üye
Evet onunla alakaliymis
mr.bell
Üye
Tapatalk kullanıyorum lakin mesajların altında imza çıkmıyor falanca şeyden gönderildi diye,kontrol ettim kapalıda değil niye ki?