Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sponsorlu Bağlantılar
mr.bell
Üye
Baya sağlam bir ürüne benziyor,ancak gel gelelim Neo Hybrid çok daha hoş özellikle kırmızısı çok güzel,ama gel gelelim nakit yok
avast
Üye
Neo hybridib yanlaribu çelik saniyodun plastikmis oda plastiği yumusakti izlediğim incelemede bende sağlam olsun diye bunu aldim ama neoda alirim
mr.bell
Üye
Alırsanız onu da inceler,yorumlarınızı paylaşırsınız
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Google'ın yeni kamera uygulamasını indirip, deneyin.
avast
Üye
Nerden incek
mr.bell
Üye
Telefondan gözükmüyordu bende hemen internet sayfasından buldum yükle dedim ve hoooop bir anda telefonda bitiverdi uygulama.Çok sade ve sevimli olmuş ama tuşlar tam gizlense
avast
Üye
Ben bilmiyorum ya ne bu
mr.bell
Üye
Yeni kamera uygulaması,her cihazada yok daha,birazdan link atarım.
avast
Üye
Neden güncellemeler gelmiyor ya güya güncelleme gelecek diye aldik :P
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Uygulama yeni, google playde beleş ama Türkiyede inmiyor. Sitede paylaşıldı, pcde değilim link atamayacağım.
mr.bell
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradan hesabınla giriş yap yükle de ve telefonda
avast
Üye
E vaktim telefondan güncelleme vardi güncelleme dedim
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Vaay kamera size güncelleme olarak mı geldi?
avast
Üye
Arkadaşın attigi linke tikladim google olay acildi cikti uygulama güncellee dedim indi
mr.bell
Üye
Yok bana güncelleme olarak gelmedi,ben zaten burada görür görmez yükledim
avast
Üye
E peki bu odaklama yakin yeri odaklamiyo Nadi yapcazcodakliyo ama hemen gidiyor mesela
avast
Üye
avast
Üye
. Boyle net. Olması için 50 defa. Odakladim
avast
Üye
Biri su kamera. Olayini anlatsa
Emrah_-06
Üye
Mesaj 7 dk önce atılmıştır o zaman iletilmiştir bendede bazen gelmiyo bile Vaay daha estetik