Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

zookayy

zookayy

Üye
Güzel değilmiş beya geri güncellemeyi kaldırdım alt menü çok kalın kalmış ama hala şarjı sömürmeye devam ediyo en iyisi 4.4.3 ü beklemek

zookayy

zookayy

Üye
Arkadaşlar yukardan inen menüyü stock romda düzenleme (bir özellik ekleme felan) imkanı yok mu ya hayır ekranı döndürme niye yok yani atsana bi kısayol

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Haha evet bende senesinde beceremedim :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ekleyebilme şansımız varsa bende el feneri kısayolu istiyorum. Kamera güncellemesini beğendim bu arada

avast

avast

Üye
Bende begendim

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hilmi bunu sevdi. :p

PCde değilim, bakamıyorum ama xda kesin vardır, stock rom için istediğiniz ayarlar. Araştırın biraz ama en azından root gerekir. :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Odun gibi değil mesela arayüz falan daha iyi olmuş lens bulanıklığı falan çok iyi

avast

avast

Üye
Aynen

avast

avast

Üye

Tam ortada donen şey ne anlatmaya calisiyo bana :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bekliyo gibi bişey. Kayıta başlayınca gidiyo zaten
Hilmi bunu sevdi. :p

PCde değilim, bakamıyorum ama xda kesin vardır, stock rom için istediğiniz ayarlar. Araştırın biraz ama en azından root gerekir. :D
Root da sıkıntı şimdi ya :D

mr.bell

Üye
O dönen şey diyor ki;dik video mu çekilir yan çevirsenene:)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve avast
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Root yapmak isteyenler için gerekli bilgi birinci mesajda linkte var. :ehe

aydın1959

Üye
Arkadaşlar aranızda Fifa 14 yükleyebilen var mı. Ben kaç defa denememe rağmen, her defasında hata veriyor. Önerilerinizi bekliyorum.

mr.bell

Üye
Ekran döndürme kapalı olabilir mi:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Onla alakası yok bence sonuçta dikde çeker isteyen :D

mr.bell

Üye
Onunla alakalı,dilerseniz ekran döndürmeyi açıp video çekme kısmına gidip deneyebilirsiniz.Dik video çekmek pek mantıklı değildir,zira izlyeceğiniz televizyon ve bilgisayar yatay ekran.Haaa ben televizyonu dikerim öyle izlerim diyorsanız bilemem:)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
avast

avast

Üye
Evet onunla alakaliymis :D

mr.bell

Üye
Tapatalk kullanıyorum lakin mesajların altında imza çıkmıyor falanca şeyden gönderildi diye,kontrol ettim kapalıda değil niye ki?

Üst Alt