Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Doğuyor hemen ama kameradayken isinmasi sasirrti beni yani bir tek bendemi diye sormak istedim yoksa oyunda şarjda. İsinir ama kamerada. İsininca. Sasirdim

mr.bell

Üye
Bir konuda tavsiye isteyeceğim,maksimum 30 ama 40 a kadar yolu var kulaklık tavsiyesi istiyorum.Mümkünse mikrofon ve ses açıp kapatma ve şarkı değiştirme tuşu olsun.Çok şey istedim ama belki vardır:)

avast

avast

Üye
Mikrofonu olan o fiyata philips she 3500 var ama diğer ikisinin altında ses. Kalitesi gerçi diğer ikisini kullanmadiysan fark etmezsin diğer iki tavsiyemde: bende 40 a Sony MDR ex 50 LP aldim çok hoş creative ep 60 la ayni ama creativeden ucuz

mr.bell

Üye
Sonyde mikrofon olsa alacaktım ama yokmuş.

avast

avast

Üye
Mikrofonu creative 60 TL mikrofonu istiyorsan she 3500 un mikrofonlusu var 40 a sonyden kotu sesi ama illa mikrofon istiyosan

avast

avast

Üye
Dungeon hunter 4 sen sonra telefon bu hale geliyor patlayacak sandim telefonu :D 48 derece normalmi buda elim yaniyo :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Normal ya, çok takılmıyor musunuz? :D Yok resim çekince ısınıyor yok oyun oynayınca ısınıyor. Isınır tabi. :D Kaç dk oynadığını da bağlı tabi. :D

avast

avast

Üye
Benim önceki dandik isinmiyoduda :D bide simdi yeni aldimya telefonu fabrika cikisimi sorunlu yoksa herkeste mi boyle diye takiyorum biraz yani sorunsuz olduğunu görmek istiyorum deyim :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada kamerayı kullanınca o kadar ısınması normal bir durum değil, senin cihazda sorun yok, hepsinde var. 4.4.2 kamerası işlemciyi fazla kullanıyor. Ondan dolayı daha çok ısınıyor işlemci. Gelen haberlere göre 4.4.3 ile bunu çözmüş olacaklar.

avast

avast

Üye
Dungeon hunter i silcem kasmiyo ama zorlaşan 50 derece. Olur herhalde :D
Fotoğraflarını ve kullanıcı yorumlarınızı bekliyoruz:)
kılıf geldi hoacm telefonan tam oturuyor

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Takamadın mı? Ben de başta biraz uğraşmıştım, az uğraş, oturur o. :D

avast

avast

Üye
Kilis 2 parçaya sonradan taktiğin o arka kismi ugrastirdi ama sağlam bi his veriyo :Dtelefonu beyaz aldim yine siyah oldu hamera yaklaşık 1-2 milim içerde kaliyo ben en çok ondan huylaniyodum kamera çiziliyor diye tuşlar falan güzel şöyle 3-4 ay kullaniyim sarjli kilit cikarsa ondan da alirim :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Aynen, benim içinde sıkıntı olmuştu başta. :D Hatta kırdım diye korktum. :D :D Aynen, kameranın içeride kalması iyi oluyor, dışarıya çıkıntılıyken beni de tedirgin ediyordu. Haydi hayırlı olsun. :D

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Eyvallah saolasin ben drop videolarini özledim bunun ondan bunu aldim ama biraz korkum geçsin :D neo hybrid de alirim :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ya kamerada öyle özel modlar falan yokki 3 boyutlu falan nasıl çekiyosunuz

avast

avast

Üye
Ya kamerada öyle özel modlar falan yokki 3 boyutlu falan nasıl çekiyosunuz

Panaroma miydi o çekimin yaninda kamerada sol tarafa bas dünya gobi yuvarlak birşey ama beceremedim çekmeyi çok zor :D

zookayy

zookayy

Üye
Dungeon hunter 4 sen sonra telefon bu hale geliyor patlayacak sandim telefonu :D 48 derece normalmi buda elim yaniyo :D

Bende şuan %97 ve 33 derece mesela 2 saat asphault 8 oynuyim şarj %40-50 arası 37,8-38 derece oluyo bence arkadaş seninkinde bi sıkıntı var gibi telefonumun hiç bu kadar yüksek derecelere çıktığını hatırlamıyorum

avast

avast

Üye
Bende şuan %97 ve 33 derece mesela 2 saat asphault 8 oynuyim şarj %40-50 arası 37,8-38 derece oluyo bence arkadaş seninkinde bi sıkıntı var gibi telefonumun hiç bu kadar yüksek derecelere çıktığını hatırlamıyorum
Asphalt 8 de bendede 37,8-39,3 maç attim görüntüleri sen bi dungeon hunter4 yuklermisin bide 20 25 dk 3g ile yada wifi aciikken oyna hemen bak bi oyunu kapatmadan kaç derece. Olacak bekliyorum sonucu

avast

avast

Üye
Yav hangoutsda mesaj geliyor ses. Cikinca bakiyorum bi aciyorum mesaji 7 dk önce gelmiş simdi ses geliyor bu ne saçma is

Üst Alt