Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Hic dikkat etmedim bana. Hic fark yokmuş gibi geldi :D

avast

avast

Üye
Arta gecmedim daha eve gidip arta gecicem

mr.bell

Üye
Ben daha kurmadım bile:)

avast

avast

Üye
MX player 4,4,3 desteklemedi simdi guncelledim :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Yeni PA 4.4 BETA 1 ve EX 0.41 ile batarya eski pa ve ex e göre ciddi anlamda iyi geldi bana. Yine bildiğiniz, internet, müzik, dizi, whatsapp, tapatalk ama parlaklığık hep olarak %50+ idi, genel olarak 80-100 arasıydı. CM ile farksız bence. Neyse bunları niye söylüyorum, @mr.bell çünkü 4.4.3 ile batarya daha iyi gidiyor diyorlar hep ve haftaya pa ve cm nin 4.4.3 sürümleri de gelicek. Bakalım nasıl olacak. :D

mr.bell

Üye
Gelsinde deneriz artık ne yapalim:)

mr.bell

Üye
Şimdi stock olarak indirip toolkitten nasıl kuracağım ve kurduktan sonra tekrar rootlamak falan gerekecek mi?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi stock olarak indirip toolkitten nasıl kuracağım ve kurduktan sonra tekrar rootlamak falan gerekecek mi?

Gerekecek. :DVe bence geçme stock roma. Yakında CM 4.4.3'e geçer zaten. Bir artısını göremeyeceksin stock 4.4.3'ün. @mr.bell
Hatta CM 4.4.3'e geçmiş ama hatalar var. Bildirim ışığının rengini değiştirmeye çalışınca fc oluyormuş. Bir de EX henüz 4.4.3 CM için yeni sürüm yayınlamadı. Bir iki güne yayınlar.

Son düzenleme:

mr.bell

Üye
Gecmemdeki amaç Paranoid ve CM11 gelince onları kurmak.Şuan ki mevcut vaziyetine kuramam herhalde.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ya Stock 4.4.3 + EX 0.43 için çok iyi yorumlar var ama ben denemedim.

avast

avast

Üye
Oyun oynamiyosan düşürür dene bi :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ben düşüremem kardeş, prensip meselesi. :D Yükseltirim ama düşüremem. :D

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
avast

avast

Üye
:D Hahahahahaha

mr.bell

Üye
Farkında olmadan CM11 4.4.3 kurdum,üstüne üstlük 4.4.2 Gapps kurulu bakalım neler olacak:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Dün telefonu % 70 in üzerinde şarjla kapattım saatlerce kapalı durdu açtığımda % 1 şarj kapanıyor dedi kapandı neden acaba

avast

avast

Üye
:D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Dün telefonu % 70 in üzerinde şarjla kapattım saatlerce kapalı durdu açtığımda % 1 şarj kapanıyor dedi kapandı neden acaba

Telefon ölmüş kardeş. (!):DBatarya kalibrasyonu yap. OTA ile güncellendiğinde olabiliyor bazen böyle şeyler.

Şarjı bitir. Sonra kapalıyken full şarj et. Şarjdan çek.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Batarya az gidiyo falan değil ya gayet iyi yeterli memnunum da dün öyle olmasını anlamadım. Hep öyle yapıyorum zaten bitince fuller çekerim

Üst Alt