Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Neyse gençler zaten minor güncelleme...
Benim için sorun değil. Birazdan CM flashlarım.
Emrah'ın hatının kopması sorunu çözülmüş olsa bari.

Güncelleme daha gelmedi bana gelincede güncellemem heralde led yanmıyo falan diyosunuz şimdiki daha iyi sanırım.
O çekmeme sorunu devam ediyo ya hattıda üşengeçlikten bi taşımadım arada sırada oluyo uçak modunu açıp kapatıyorum düzeliyo bu güncellemeyle hallolurmu sizce ?

Bu arada bunuda deneyin hoşunuza gidebilir

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme kimseye gelmedi zaten. OTA ile gelir bir kaç güne.

Xda dan bişeylere bakıyorumda anlamak mümkün değil

avast

Üye
Led hicmi yanmiyo

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
led yanıyor, bildirim gelince yanmıyor. başka uygulamalarla çözmüşler sanırım sorunu.

Espri baptım

Lock screen i dene hoşuna gider senin

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
hacı ben bir tek cevapsız çağrıda test ettim.

xdade cevapsız çağrı dışında yanıyor diyen de var, whatsapp dahil yanmıyor diyen de var. Bilemedim.

avast

Üye
Cevapsizda simdide yanmiyo zaten

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
ota ile gelince denersiniz. şimdikinden kötü bir durum yok.hatta çok iyi yorumlarda var. şu camera bugını yaşamayanlar var, öyle diyorlar yani... (enteresan. =P)

şimdide yanmıyosa sorun yok hat sorunum düzelecekse yüklerim

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Denemeden bilemezsin.

bu sürümden ötü bi yanı yoksa yükleyim ya demi

avast

Üye
Nasi yasamamislar kamera bugu nerdem belli oluyoki

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
ss bulamadım şimdi.

mm-qcamera-daemon, çalışıyor arkaplanda.

blackaid

Üye
peki sağol bilgilendirdiğin için foruma ayrı konu açmayım hemde kullanıcılarına sormuş olayım diye düşündüm telefon iyi de tek sorun hafıza en azından 32 gblık modeli olsaydı yeterdi telefonun işlemcisi rami iyi onu alırsam fazla oyun uygulama kurarım film dizi felan telefondan izlemiyorum o sorun olmazda pdf,müzik felan çok atarım

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@blackaid Bir şekilde idare ediyor hafıza. Bu fiyat aralığındaki en mantıklı cihaz olduğunu düşünerek aldım. Hala da öyle düşünüyorum.

blackaid

Üye
@blackaid Bir şekilde idare ediyor hafıza. Bu fiyat aralığındaki en mantıklı cihaz olduğunu düşünerek aldım. Hala da öyle düşünüyorum.
evet ben de öyle düşünüyorum telefonları inceledim birde aklıma bir fikir geldi otg denedinizmi otg ile oyunların data obb dosyalarını usb belleğe kursam oyunlar çalışır mı ? en azından bu yolla biraz dahili hafıza kullanımı azaltılabilir