avast Üye usta acaba su duzelmismidir mesela baska bi kamera programı kurdugum zaman bazılarında kamera calısıyo zaten diye hata veriyordu arka planda surekli calısıyo olarak goruyodu bir iki stedede okumustum bnu duzeltmislermidir ki
usta acaba su duzelmismidir mesela baska bi kamera programı kurdugum zaman bazılarında kamera calısıyo zaten diye hata veriyordu arka planda surekli calısıyo olarak goruyodu bir iki stedede okumustum bnu duzeltmislermidir ki
mr.bell Üye O kadar batırmışlar mı,aktif ettiniz değil mi insanlık hali belki unutmuşsunuzdur yada light manager falan kurarak bir deneseniz
O kadar batırmışlar mı,aktif ettiniz değil mi insanlık hali belki unutmuşsunuzdur yada light manager falan kurarak bir deneseniz
Invoke Üye Konu Sahibi Aynen çeviriyorum: +Dialer arayüzü yenilenmiş. +Fark edilebilir kamera iyileştirmesi. +Wifi kopması sorunu hallolmuş görünüyor. -LED bildirimi cevapsız aramalarda çalışmıyor. -Data kopması hala devam ediyor. -mm-qcamera-daemon, sorunu hala duruyor ve bataryayı harcıyor.
Aynen çeviriyorum: +Dialer arayüzü yenilenmiş. +Fark edilebilir kamera iyileştirmesi. +Wifi kopması sorunu hallolmuş görünüyor. -LED bildirimi cevapsız aramalarda çalışmıyor. -Data kopması hala devam ediyor. -mm-qcamera-daemon, sorunu hala duruyor ve bataryayı harcıyor.
avast Üye Yuh diyorum baskabisey demiyorum guncellemenin amaci ne gorsellik desen yok yenilik desen yok hatalar duzelmedi bu ne sacma is
Yuh diyorum baskabisey demiyorum guncellemenin amaci ne gorsellik desen yok yenilik desen yok hatalar duzelmedi bu ne sacma is