Ya çok garip bir durumla karşı karşıyayım. Nexus 5 ekran sorunlarıyla ilgili videoları izledim. Onlar aşmış, ben de öyle sorunlar yok. Üstte bir çizgi halinde bir leke var gibi ama her açıda ve renkte görünmüyor. Siyah ekranda biraz belli oluyordu sabah, şuan pek göremiyorum o çizgiyi. Hiç anlamadım
Aynen. Okudum, servis ayıplı mal derse, para iadesi olabiliyormuş.
Benim cihazın ayıplı çıkma ihtimali yok gibi bir şey. İade olsaydı üstüne koyar Z2 alırdım.
Niye yok varsa bozuk cikar yada yolla ben kenardan isik siziyo diye vyolladim tableti calisan sarj soketini degistirmisler sarj soketi degismis ben onarim istememistim dedim iade ettim
Niye yok varsa bozuk cikar yada yolla ben kenardan isik siziyo diye vyolladim tableti calisan sarj soketini degistirmisler sarj soketi degismis ben onarim istememistim dedim iade ettim
ah be halimden anlayan biri çıktı harbi harbi ha sırf filmde sorun olmasın diye tek seferde 2 film harcadıgım bile oldu googlede baktım ve nexus 5'in cogunda aynı sorun nexus5 ten hayallerim yıkıldı ascend p6 ile bilgisi olan mumkunse pm ascend p6 görüntü olarak hoş ama işlemci beni tereddut ettiriyor
yuksek ihtimalle i phone 5 bakacağım bir ihtimal xperia bakarım :/ bütün planlar alt üst oldu :S
ah be halimden anlayan biri çıktı harbi harbi ha sırf filmde sorun olmasın diye tek seferde 2 film harcadıgım bile oldu googlede baktım ve nexus 5'in cogunda aynı sorun nexus5 ten hayallerim yıkıldı ascend p6 ile bilgisi olan mumkunse pm ascend p6 görüntü olarak hoş ama işlemci beni tereddut ettiriyor
yuksek ihtimalle i phone 5 bakacağım bir ihtimal xperia bakarım :/ bütün planlar alt üst oldu :S
benim max 1600 tl diyebilirim biraz daha bakıyorum suanda ama bilmiyorum nexus 5 acayip cazip fakat hevesim alt üst oldu bilemiyorum
@-qarapapaq- kardeşim sen ne diyorsun sorun neyden kaynaklı tum cihazlardamı var?
Ben de deli olurum, sabah deli oldum zaten. Her cihazda yok tabiki, hatta sanırım benim cihazda da yok. Çünkü o saatten sonra tekrar göremedim, hala arıyorum lekeyi. Screen test yaptım, perdeleri kapattım parlaklık en yüksek ve en düşükken baktım, ekran açıkken, kapalıyken, siyah resimde, beyaz resimde denedim her türlü ama sabah gördüğümü tekrar göremiyorum.
Belki o anlık ışığın durumundan dolayı bana öyle gelmiş olabilir, umarım öyledir. :/
@-qarapapaq- kardeşim her ne olursa olsun nexus 5 bambaşka bir cihaz ya ne olursa olsun imkanım olursa bundan alacağım ne olmuş ekran sorunluysa servise yollar bir cözüm bulunur elbet hepsiburada com'dan baktım beyaz renk seçeneği olarak telefon siyah arka kapak ve öndeki ses çıkışı beyaz
başka sitelerde ise beyaz nexus 5 ön ve arka taraftan tam beyaz nedir bu?