avast
Üye
Arada 8 saat fark var da eminmisin bugun oldugunaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sürekli bakıyorum![]()

Arada 8 saat fark var da eminmisin bugun oldugunaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sürekli bakıyorum![]()

Artık her yerde yazıyor hatta yabancı siteler kesin diyorArada 8 saat fark var da eminmisin bugun olduguna![]()

Saat 12 olduguna eminmisin aksam gibi deniyo yani bizde ertesi gune sarkacak sanki banada mert soylediArtık her yerde yazıyor hatta yabancı siteler kesin diyor![]()

12:45 a.m yazmakta yani sabah 12 gece olsa 00:45 yazarlardıSaat 12 olduguna eminmisin aksam gibi deniyo yani bizde ertesi gune sarkacak sanki banada mert soyledi![]()
bizde 22:00 civarıAz önce şarja taktım telefonu,daha sonra bir kaç mesaj yazdım kenrara koydum.
Açma kapama tuşuna bastım tepki yok.
Kabloyu çekip tatktım tepki yok.
Daha sonra uzun süre basılı tuttum tuşa açıldı neden bir hata ile karşılaşmış olabilirim.Donanımsal olma ihtimali var mı?

Saat 12 olduguna eminmisin aksam gibi deniyo yani bizde ertesi gune sarkacak sanki banada mert soyledi![]()

Bende tekrar paranoid kurayım diyordum yarın gelecek denince vazgeçtim umarım gelir

12:45 a.m yazmakta yani sabah 12 gece olsa 00:45 yazarlardıbizde 22:00 civarı
Abi google hastami 00:45 te mesaimi varYok ya, basit yazılımsal bir şeydir. Temiz stock yükleyince rahat edersin.
Emin değilim ya 21:00 diye gördüm ama... Bakalım.
PA kurma. Bugün gelmezse yarın gelir. Son Developer Preview bile kat kat daha iyi diğer romlardan. PA'nın recent menüsünde ve dynamic status barında hala buglar var.
12.45 am demek, 00:45 demek. Öğleden sonra olsa pm derler.
00:45 de yayınlamazlar android 5.0 en son çıkan developer prewiew 22:00 yani 12:00 civarında yayınlandıYok ya, basit yazılımsal bir şeydir. Temiz stock yükleyince rahat edersin.
Emin değilim ya 21:00 diye gördüm ama... Bakalım.
PA kurma. Bugün gelmezse yarın gelir. Son Developer Preview bile kat kat daha iyi diğer romlardan. PA'nın recent menüsünde ve dynamic status barında hala buglar var.
12.45 am demek, 00:45 demek. Öğleden sonra olsa pm derler.

Abi kaynak ingilizce kaynak bikere kim turkiyedeki saati soylerO burda 00.45 orda değil

Nasıl la a.m öğleden önce degilmiydi yanlışmı hatirliyom![]()

Bana bak bize 3 kasim dendi laan diye cevap twiti atLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Coming weeks...
Beklemeyin boşuna.
Factory image yayınlansa yeterdi bana.![]()

Ben anladım da anlamayanlar için bide türkçesini söyle kardeşim![]()

Bana bak bize 3 kasim dendi laan diye cevap twiti at![]()