avast Üye Emrah_-06' Alıntı: Tak bi hoşuna giderse tutusu tasarımı ekrandaki animasyonu falan onu al. Nerde buldun Genişletmek için tıkla ... Sahibinden beyaz renk benim telde beyaz ama kirigi falan varmidir bilemem
Emrah_-06' Alıntı: Tak bi hoşuna giderse tutusu tasarımı ekrandaki animasyonu falan onu al. Nerde buldun Genişletmek için tıkla ... Sahibinden beyaz renk benim telde beyaz ama kirigi falan varmidir bilemem
Invoke Üye Konu Sahibi Aman, boş işler ya. Kılıf işte. O kadar paraya yazık. Gerçi kılıf var kılıf var tabi de... Aynısının farklı modelinden bir sürü almaya ne gerek var. @avast telefon alırken, 100 lira daha koyamam diye direttin burada. Şimdi parayı kılıfa dağıtıyorsun.
Aman, boş işler ya. Kılıf işte. O kadar paraya yazık. Gerçi kılıf var kılıf var tabi de... Aynısının farklı modelinden bir sürü almaya ne gerek var. @avast telefon alırken, 100 lira daha koyamam diye direttin burada. Şimdi parayı kılıfa dağıtıyorsun.
avast Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aman, boş işler ya. Kılıf işte. O kadar paraya yazık. Gerçi kılıf var kılıf var tabi de... Aynısının farklı modelinden bir sürü almaya ne gerek var. @avast telefon alırken, 100 lira daha koyamam diye direttin burada. Şimdi parayı kılıfa dağıtıyorsun. Genişletmek için tıkla ... o zaman koyma ihtimalim vardi ama koymaya izin yoktu Nba 2k15 calismadi la kurulamadi diyo
-qarapapaq-' Alıntı: Aman, boş işler ya. Kılıf işte. O kadar paraya yazık. Gerçi kılıf var kılıf var tabi de... Aynısının farklı modelinden bir sürü almaya ne gerek var. @avast telefon alırken, 100 lira daha koyamam diye direttin burada. Şimdi parayı kılıfa dağıtıyorsun. Genişletmek için tıkla ... o zaman koyma ihtimalim vardi ama koymaya izin yoktu Nba 2k15 calismadi la kurulamadi diyo
Invoke Üye Konu Sahibi Emrah_-06' Alıntı: Play store a nolmuş öyle Genişletmek için tıkla ... Deli dehşet olmuş
Invoke Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: Hala finali bekliyorum Genişletmek için tıkla ... 3 Ekim diyorlar.
NEXUS Üye 3 kasımıda artık beklemekten sıkıldım ota beklicektim direk factory yayınlandığı gibi kurcam
Invoke Üye Konu Sahibi Kasım işte. Ben L'deyim dünden beri. Flash işlemi falan zaten cwmde %10 harcadım %90'dan itibaren ss atacağım birazdan. Bitsin de şarj. Walkman ile Xperia Klavye'de çalışıyor. Gerçi yeni klavye çok hoş ama Türkçe karakterler olmayınca yazamıyorum. EX 2.0test kerneli de var, L için. O da gayet iyi şuan için. 3G'de kullanıyorum artık. =P SS'ler geliyor... ART ve yeni recent menüsü de deli dehşet akıcı. Materyal saat uygulaması falan çok hoş.
Kasım işte. Ben L'deyim dünden beri. Flash işlemi falan zaten cwmde %10 harcadım %90'dan itibaren ss atacağım birazdan. Bitsin de şarj. Walkman ile Xperia Klavye'de çalışıyor. Gerçi yeni klavye çok hoş ama Türkçe karakterler olmayınca yazamıyorum. EX 2.0test kerneli de var, L için. O da gayet iyi şuan için. 3G'de kullanıyorum artık. =P SS'ler geliyor... ART ve yeni recent menüsü de deli dehşet akıcı. Materyal saat uygulaması falan çok hoş.