Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

NEXUS

Üye
sorun olmadan getirsinlerde , ama biran önce gelsin
Cehalet böyle işte. Başka yenilik yoktu, diyor. []
fazla bir yeniliği yoktu. immersive mod filan vs..ben göremedim. performans tada ben fark görmedim

Tepkiler: TeknoÖmer

mr.bell

Üye
Evet sorun çıkmadı indirirken.Telefondan silip tekrar deneseniz.

mr.bell

Üye
Doğrudur baya bir dosya iniyor

avast

Üye

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Senin cihaz mı hacı?

NEXUS

Üye
takıntı haline getirmişsin bundan kurtulman zor keşke hiç okumasaymışın

Tepkiler: TeknoÖmer ve avast

NEXUS

Üye
Benim cihaz glaxy ace ile cektim
Aynen aynen varya kardeşim telefonu nisanda aldim aldigimdan beri kilifindan cikarmadim slim armor okuz gibi kilif bu yaziyi okuduktancsonra 2 gune bi catladimi diye kontrol ediyorum
bende ps3 takıntı yapmıştım (devam ediyor) biryerde okumuştum oyunlar kasıyor diye bende o günden beri takıntı yapmaya başladım oyun oynarken bakıyorum kasıntı var gibi geliyor. format attım bu sebebten şuanda yine kasıyo gibi geliyor. birde başka birşeyde olmuştu onu hatırlamıyorum 3-4 sene oldu

Tepkiler: avast

avast

Üye
Ne yapsam bilemedim valla garantiye gotursem daha catlamadi diye geri yollarlarmi ki Simdi adamin birisi iphone u garanti icin vatana vermis kargoda ezilmis iphone yenisini vermisler bizimkide oyle olursa nexusun sifiri yok ne verecekler

Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

Üye
Ne yapsam bilemedim valla garantiye gotursem daha catlamadi diye geri yollarlarmi ki Simdi adamin birisi iphone u garanti icin vatana vermis kargoda ezilmis iphone yenisini vermisler bizimkide oyle olursa nexusun sifiri yok ne verecekler
eğer yapamazlarsa yeni cihaz verirler ellerinde yoksa onun fiyat aralığında bir telefonla veya ekleme yap diyip şu telfşeonu alabilirsiniz derler

avast

Üye
eğer yapamazlarsa yeni cihaz verirler ellerinde yoksa onun fiyat aralığında bir telefonla veya ekleme yap diyip şu telfşeonu alabilirsiniz derler
Simdi ben vatana verince 20 gunde servise veriyolar ben direk bayiye gotursem diye dusundumde ama servis bu ne biseyi yok dermi

Bayi derken sen zaten lg garantisine götür niye vatanla falan ugrasiyon

avast

Üye
takıntı yapmıışın cihazındada sorun yok
İnsallah yada bir birbucuk sene nasil olursa olsun kullanicam sonra garantiye vericem cihazin bataryasini ve baska neresi sorunluysa degistirtcem malum ogrenci olunca cok sik degismiyo telefon
takıntı yapmıışın cihazındada sorun yok
Simdi ben bundan 1 sene sonra gitsem garanti bitmesine 3-4 ay kala parayla batarya arti kasa degistirsem parcasi olurmu mesela nexus4 un garantisi varsa oarcasi bulunuyomu hala

NEXUS

Üye
valla ben hiç nexus 4 ü garantiye yollamadım bu yüzden bilemiycem bu android L yide hala bekliyoruz 29 ekimdemi ne çıkcak 10 gün ota ile yaklaşık 2 haftayı bulur