(new Screen Filter) Gece Işiktan Gözleriniz Rahatsiz Mi Oluyor :)

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
(new Screen Filter) Gece Işiktan Gözleriniz Rahatsiz Mi Oluyor :)
Merhaba arkadaşlar, küçük ama inanılmaz faydalı bir uygulama paylaşacağım bu gün, ekranın ışığını gece gözlerinizi yormayacak seviyeye getiriyor, sizde rahatlıkla telefonunuza bakabiliyorsunuz. Uygulamanın sürümü yok, new screen filter dedim bende. (Yenilenmiş arayüz ve kontrollerden dolayı.)
Link:

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: mqeen ve emreli01

avantis

avantis

Üye
Teşekkürler lakin linke ulaşmak mümkün değil

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Link çok güzel bir şekilde çalışıyor, bilgisayarda rahatlıkla girilebiliyor.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Hocam telefonun şarjını + yönde mi etkiler - yönde mi ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hayir tabiki kizmadim ama ona bakilirsa telefona kaydedilen her sey telefonda kalsin, niye bilgisayara aktariyoruz? Neyse konuyu saptirmayalim, ben bu link uzerinden paylasim yapiyorum ve bu linkten devam edecegim, indirmek isterseniz bilgisayarinizi kullanabilirsiniz...

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Program sürekli olarak çalışıyor mu arkada ? mesela programdan çıkıp, son uygulamalardanda kapatsak ekran ışığı aynı kalıyor mu ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
maalesef

istisna97

istisna97

Üye
Abi link yenilermisin mobil girmiyor

esokmen

esokmen

Üye
:tşk:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

Invoke

Invoke

Üye
Ekran parlaklığını sıfıra getirmek yeterli olmuyor mu? :hmmm

HeroMR

HeroMR

Üye
Şarji ara planda calistigi icin somurur. Kendim kisarim daha iyi.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
achambo

achambo

Üye

link buyrun siteyle uğraşmayınprogram güzel sönük hale geliyor:oke:

Batu.ayhann

Batu.ayhann

Üye
Maxihan arkadasimiz her linki bu şekilde paylasiyor para kazanmanin peşinde arkadasimiz para için paylasim yapmakta. Mobil için programlar paylasiyorsun mobilden indirilemeyen linkler veriyorsun ayiptir arkadaş!

priv.boy

priv.boy

Üye
teşekkürler.teşekkürler.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Maxihan arkadasimiz her linki bu şekilde paylasiyor para kazanmanin peşinde arkadasimiz para için paylasim yapmakta. Mobil için programlar paylasiyorsun mobilden indirilemeyen linkler veriyorsun ayiptir arkadaş!
Konuşmalarına dikkat et benimle böyle konuşamazsın, istediğim şekilde paylaşım yaparım, ister para kazanmak olsun isterse başka bir sebepten seni ilgilendirmez? para kazanmak için yapsaydım her dakika bir uygulama paylaşırdım ama ben sadece yararlı olanları paylaşıyorum. Ayrıca şunuda hatırlatayım sana, kimse kimseye hayrına iş yapmaz...
teşekkürler.teşekkürler.
rica ederim

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Arkadaşlar birbirimize üslubumuzu bozmadan saygı ve forum kuralları çerçevesinde yardım edelim lütfen.Kırıcı yorumlardan kaçınalım. :oke:

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan ve Invoke

Üst Alt