bazen dusunuyorumda panasonıc GD 90 ve nokıa 3210 aldıgımda dıyodum nasıl bısey bu be sımdı dusunuyorumda hey hey)))
Nereden nereye...
En iyi benim telefondu sanki
Bir ara dondurma almaya gitmiştim Bursanın göbeğinde bir dondurmacıya girdim adam telefonla konuşuyordu
Telefonun arkasına bir baktım 3.2 MP yazıyor
Delirmiş gibi çıktım dışarı dondurma almadan koştum gördüklerimi babama heyecanla anlattım sonra babam aynı telefonu kendine almıştı
Şimdi 41 MP çıkıyor teknoloji böyle bir şey 
Oooo yooo tam bir trajedi be kuzum...Bende bir Siemens telefon vardı markasını tam hatırlamıyorum 1.3 mp diEn iyi benim telefondu sanki
Bir ara dondurma almaya gitmiştim Bursanın göbeğinde bir dondurmacıya girdim adam telefonla konuşuyordu
Delirmiş gibi çıktım dışarı dondurma almadan koştum gördüklerimi babama heyecanla anlattım sonra babam aynı telefonu kendine almıştı
![]()

Bendede 6600 vardı zamanında hey yavrum hey, ondaki karizma iphone'da bile yoktu![]()
ben hala kullanıyomda tipi yeni telefonlara göre çok kayık 
ben hala kullanıyomda tipi yeni tyelefonlara göre çokm kayık
![]()
ben de zamanında hep 6600'üm olsun istemiştim...
TebriklerBende bir Siemens telefon vardı markasını tam hatırlamıyorum 1.3 mp diEn iyi benim telefondu sanki
![]()
Bende 3.2 yazıyodu ben yazmıştım Nokia 6600 a vga yazısını silipte adam yemiş olmasın
Siemens bende geçen seneye kadar vardı küçük ekranlı ama seninkinde dğildi
yi dayanıyordu 
Verim abi n73 Aldım kendime verim sana gitsin bitek dış kabı değişcek yurtdışında mı oturuyon kargo çok yazmasın![]()
ben de zamanında hep 6600'üm olsun istemiştim...
![]()

Evet doğru söylüyorsun kuzum trajediOooo yooo tam bir trajedi be kuzum...![]()
Ama babamın o telefonu kendine alması daha trajedi canım abim
Çok kıskanmıştım 
Verim abi n73 Aldım kendime verim sana gitsin bitek dış kabı değişcek yurtdışında mı oturuyon kargo çok yazmasın![]()
eyvallah kardeşim benim çok sağol, hep istemiştim bi 6600
![]()
adresi pm atarım sana
![]()

Ben de onu kastetmiştim Fatih...
Evet doğru söylüyorsun kuzum trajediAma babamın o telefonu kendine alması daha trajedi canım abim
Çok kıskanmıştım
![]()

![]()
adresi pm atarım sana
![]()

Bende çini var n95 inBenimde hep bi n95 im olsun istemiştim 5 sene sonra aldım![]()

Bende çini var n95 in![]()